Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: «Καυτή» δυάδα για τα επταπλάσια!

Οι δύο στοιχηματικές επιλογές του sport-fm.gr από τη Serie A και την Bundesliga.

Πλούσια αγωνιστική δράση περιλαμβάνει σήμερα το στοιχηματικό κουπόνι, από το οποίο ξεχωρίσαμε δύο παιχνίδια από τη Serie A και την Bundesliga, που μπορούν να μας αποφέρουν συνολικά τον επταπλασιασμό!

Γιουβέντους-Φιορεντίνα (19:00): Το «ritiro» που αποφάσισε να κάνει ο Αλέγκρι στους παίκτες του μετά την ήττα από τη Βερόνα έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα στη Γιουβέντους, η οποία την Τρίτη επικράτησε 4-2 της Ζενίτ και εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Champions League. Κατά διαστήματα οι «μπιανκονέρι» έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και με τον Ντιμπάλα σε ρόλο ηγέτη (2 γκολ, μία ασίστ) έφτασαν εύκολα στη νίκη.

Απόψε επιστρέφουν στις εγχώριες διοργανώσεις υποδεχόμενοι την πάντα επικίνδυνη Φιορεντίνα. Η «βιόλα» προέρχεται από το... ξεκούραστο 3-0 επί της Σπέτσια με χατ-τρικ του Βλάχοβιτς. O 21χρονος Σέρβος πραγματοποιεί ονειρική σεζόν με 10 γκολ σε 12 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η Γιουβέντους καλείται να δείξει χαρακτήρα και να μειώσει τις απώλειές της, καθώς ήδη βρίσκεται στο -16 από την κορυφή. Με ψυχολογία μετά τη μεσοβδόμαδη καλή εμφάνιση θα ψάξει το πρώτο της τρίποντο μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες στο πρωτάθλημα. Μπορεί να το πετύχει, όμως θεωρώ απίθανο να μην δεχθεί γκολ. Και αυτό αφενός η Φιορεντίνα σκοράρει με συνέπεια, αφετέρου η ίδια η Γιούβε δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 11 από τα 12 πιο πρόσφατα εντός για το πρωτάθλημα.

Λειψία-Ντόρτμουντ (19:30): Το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στην Bundesliga είναι αυτό ανάμεσα σε Λειψία και Ντόρτμουντ στη «Red Bull Arena». Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εντός έδρας 2-2 κόντρα στην Παρί για το Champions League, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις του αγώνα. Σημαντικός βαθμός για τη μάχη που δίνουν για την τρίτη θέση και την πρόκριση στο Europa. Σε επίπεδο πρωταθλήματος διατηρούν αήττητο έξι αγωνιστικών (3 νίκες), παρ' όλα αυτά βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Την περασμένη εβδομάδα έχασαν το τρίποντο μέσα από τα χέρια τους δεχόμενοι γκολ στις καθυστερήσεις από την Άιντραχτ (1-1).

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την κορυφή του ομίλου στο C.L., γνωρίζοντας μεσοβδόμαδα την εντός έδρας ήττα 3-1 από τον Άγιαξ και μάλιστα με ανατροπή. Μεγάλο ρόλο φυσικά έπαιξε και η αποβολή του Χούμελς στο 29'. Από εκεί και πέρα, στο πρωτάθλημα μετράει 4 διαδοχικές νίκες, αποτελέσματα που την έφεραν στη δεύτερη θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Δύσκολο το έργο της απόψε, καθώς ουτε λίγο ούτε πολύ επτά σημαντικοί παίκτες απουσιάζουν από την αποστολή του Μάρκο Ρόζε λόγω τραυματισμού. Ο λόγος για τους Χάαλαντ, Τσαν, Βολφ, Γκερέιρο, Νταχούντ, Ρέινα και Σουλτς.

Οι Βεστφαλοί μπορεί να έχουν μάθει να... ζουν το τελευταίο διάστημα με πολλές απουσίες, ωστόσο απέναντι σε έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο όπως είναι η Λειψία τα πράγματα είναι δύσκολα. Όπως άλλωστε φάνηκε ξεκάθαρα και στις διπλές αναμετρήσεις με τον Άγιαξ (4-0 εκτός, 1-3 εντός), στα πιο δύσκολα παιχνίδια τους στην τελευταία πεντάδα αγώνων.

Οι προτάσεις

Γιουβέντους-Φιορεντίνα 1+G/G 3.40-3.50
Λειψία-Ντόρτμουντ 1 1.95

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu