Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: ΟΑΚΑ και ντέρμπι x2

Οι εκτιμήσεις της στήλης από το κουπόνι της Παρασκευής.

Στο στόχαστρο της στοιχηματικής στήλης του sport-fm.gr το Παναθηναϊκός-Άλμπα με ένα ειδικό, αλλά και το ντέρμπι της Serie A ανάμεσα σε Τζένοα και Σαμπντόρια, όπως και το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης.

Τζένοα-Σαμπντόρια: Διψάνε για τη νίκη για διάφορους λόγους. Ο πρώτος είναι προφανής: Πρόκειται για παραδοσιακό ντέρμπι, συνεπώς τα πολλά λόγια είναι περιττά. Θα πέσουν κορμιά. Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες, βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και ειδικά οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι προτελευταίοι με μόλις δέκα βαθμούς. Έχουν να νικήσουν από τον Σεπτέμβριο. Οπότε θα δώσουν το κάτι παραπάνω για να καταφέρουν. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο σερί νίκες, οι οποίες ήταν εντός προγράμματος σε γενικές γραμμές (3-1 από Φιορεντίνα, 1-3 από Λάτσιο). Επιπλέον, είναι πιο ποιοτική ομάδα και βρίσκουν δίχτυα σε πέντε σερί παιχνίδια. Θα επιλέξουμε το G/G, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.75.

Παναθηναϊκός-Άλμπα Βερολίνου: Το «τριφύλλι» αναζητά την επιστροφή του στις νίκες, μετά τη βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα με 97-77. Προσφέρεται αυτό το παιχνίδι για τον στόχο που έχει η ομάδα του Πρίφτη. Όχι ότι θα είναι εύκολη η αποστολή του, προέρχονται από νίκες επί Μακάμπι (91-86) και Αρμάνι (81-76). Έρχονται «ζεστοί» συνεπώς, όπως και ο Έρικσον, ο οποίος έχει δώσει ώθηση στην ομάδα του μετά την επάνοδό του, έπειτα από τον τραυματισμό του. Θα δώσει μάχη με τον Μέικον για τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στον αγώνα. Επειδή όμως είναι σε καλή κατάσταση ο 28χρονος γκαρντ και επειδή η Άλμπα σουτάρει πολύ, ζει και αναπνέει με το σουτ, θα τον επιλέξουμε, σε απόδοση. Το βρίσκουμε κατά μ.ο. σε απόδοση 1.90.

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Σπουδαίο παιχνίδι στη Βαρκελώνη. Στο οποίο θεωρούνται φαβορί οι Καταλανοί, αλλά ο άσος στις τιμές που προσφέρεται (κοντά στο 1.65) δεν αξίζει. Σε όποια κατάσταση να είναι και οι δύο ομάδες, πάντα θα πρόκειται για αναμέτρηση ειδικών συνθηκών. Αυτό ισχύει σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Εμείς θα πάμε με τους πόντους, επιλέγοντας Over, με όριο τους 151.5, τους οποίους βρίσκουμε σε απόδοση 1.85. Αν κινηθούν οι δύο ομάδες κοντά στον δικό τους μέσο όρο θα έρθει. Η Μπαρτσελόνα βάζει κατά μέσο όρο 83,30 πόντους και δέχεται 73,30 και η Ρεάλ Μαδρίτης σκοράρει 79,69 και δέχεται 71,15.

Οι εκτιμήσεις
Τζένοα-Σαμπντόρια G/G 1.75
Παναθηναϊκός-Άλμπα Βερολίνου Πρώτος σε εύστοχα τρίποντα Έρικσον 1.90
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης Over 151.5 1.85

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu