Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Ολυμπιακός και ένα διπλό

Δύο παιχνίδια της Ευρωλίγκας στο μικροσκόπιο της στοιχηματικής στήλης του sport-fm.gr από το σημερινό κουπόνι.

Η στοιχηματική στήλη του sport-fm.gr κάνει focus σε δύο αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Το παιχνίδι Ολυμπιακού με τη Μακάμπι και τη μονομαχία Ζαλγκίρις-Φενέρμπαχτσε.

Ολυμπιακός-Μακάμπι: Οι Πειραιώτες καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες προστατεύοντας το «κάστρο» τους, στο οποίο έχουν κάνει το «6x6» στη φετινή διοργάνωση με τις νίκες -κατά σειρά- επί Μπασκόνια, Ρεάλ, Ζαλγκίρις, Άλμπα, Φενέρμπαχτσε και Μονακό. Εκτός συνεχίζουν να αναζητούν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, το οποίο δεν έχουν φέρει ούτε στις θετικές παρουσίες τους, αλλά εντός εμπνέουν μεγάλη σιγουριά. Απέναντί τους θα βρεθεί μια καλή και φορμαρισμένη ομάδα, η οποία προέρχεται και από καλές εμφανίσεις μακριά από το Ισραήλ. Πέρασαν… αέρα από το σπίτι της Μπασκόνια με το 69-87, ενώ έχασαν οριακά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (74-73), κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Δεδομένα, ο Ολυμπιακός θα δώσει «μάχη» κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου με όπλο την καλή άμυνα που παίζει στο ΣΕΦ, αλλά την ίδια συνταγή θα έχουν και οι φιλοξενούμενοι. Αναμένεται να πέσει μπόλικo μπασκετικό «ξύλο», ανάλογο με εκείνο της πρόσφατης αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε, το οποίο θύμισε παιχνίδι τελευταίων αγωνιστικών της Ευρωλίγκας ή ματς πλέι οφ. Μια οριακή νίκη των Πειραιωτών έχει μεγάλες πιθανότητες, αλλά στοιχηματικά δεν αξίζει στις τιμές που τη βρίσκουμε και γι’ αυτό θα κουμπώσουμε το Under 155.5, τα οποία συνδυαστικά πληρώνουν 2.70 κατά μέσο όρο. Εννοείται (επειδή οι αποδόσεις αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή), ο,τιδήποτε βρεθεί κοντά σε αυτά τα επίπεδα στο όριο πόντων, αξίζει να συνδυαστεί με τον άσο.

Ζαλγκίρις-Φενέρμπαχτσε: Έχουν ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Παίζουν κόντρα σε έναν αντίπαλο, ο οποίος πήρε κάπως τα πάνω του με την πρώτη του νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα με το 76-69 επί του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, τα προβλήματά τους δεν τα έχουν λύσει οι Λιθουανοί. Παραμένουν μια ομάδα με χαμηλό ταβάνι. Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε στην πρώτη υποχρέωση της διαβολοβδομάδας με το 71-63 από την Μπάγερν, ενώ την περασμένη εβδομάδα, έχασε την… μπάλα κόντρα στην Αρμάνι (43-68). Πρέπει να βγάλει αντίδραση και της δίνει τη δυνατότητα η αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις. Δηλαδή, πόσο πιο βολικό αντίπαλο θα μπορούσε να έχει σε τέτοια συνθήκη; Μόνο αν έπαιζε εντός με τη Ζαλγκίρις ή ομάδα τέτοιους επίπεδου. Μεγαλύτερο φόβητρο για τη Φενέρ είναι λογικά η «Zalgirio Arena» παρά η ίδια η Ζαλγκίρις. Πάντως, μια νίκη των Τούρκων σε πολύ λογική διαφορά τη βρίσκουμε σε καλή απόδοση. Το χάντικαπ -3,5 και 4,5 πληρώνει 1.90 και μπορεί να χαρακτηριστεί εξαιρετικό κρίνοντας βάσει της ποιότητας των δύο αντιπάλων.

Οι εκτιμήσεις
Ολυμπιακός-Μακάμπι 1+Under 155,5 2.70
Ζαλγκίρις-Φενέρμπαχτσε 2 (-3,5) 1.90

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x