Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Ολυμπιακός και… italian job

Οι εκτιμήσεις του sport-fm.gr από το σημερινό κουπόνι.

Στο στόχαστρο της στοιχηματικής στήλης του sport-fm.gr η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζενίτ για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και το Ιταλία-Ελβετία από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ζενίτ-Ολυμπιακός: Σκληρή αναμένεται η «μάχη» για τους Πειραιώτες απόψε στην Αγία Πετρούπολη σε μια από τις πλέον δυσκολότερες αποστολές τους έως τώρα στη σεζόν. Προφανώς, δεν μπαίνουν στο ζύγι οι αποστολές απέναντι σε Μπαρτσελόνα (79-78) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (88-82). Είναι πολύ σοβαρή και φέτος η ομάδα του Πασκουάλ, η οποία προέρχεται από δυνατές νίκες, με το επιβλητικό 83-54 επί της κάκιστης έως τώρα Μπασκόνια, αλλά σίγουρα η διαφορά είναι εντυπωσιακή και κατά βάση για το 90-79 επί της Εφές στην Πόλη. Οι άμυνες, οι οποίες αποτελούν σημαντικό «όπλο» των δύο ομάδων (2η καλύτερη των Πειραιωτών με 70,8 - 6η η Ζενίτ με 71,6) θα παίξουν πολύ σημαντικό παράγοντα της αναμέτρησης, αναμένεται να πέσει αρκετό μπασκετικό «ξύλο» και οριακή νίκη για όποιον την πάρει. Με αυτά τα δεδομένα, πάμε το χάντικαπ του Ολυμπιακού στο +4,5 και κουμπώνουμε το Under 149.5, τα οποία συνδυαστικά πληρώνουν 3.10 με 3.20.

Ιταλία-Ελβετία: Ντέρμπι κορυφής. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι και του Μουράτ Γιακίν κοντράρονται στη Ρώμη με φόντο το απευθείας εισιτήριο για το Κατάρ καθώς έχουν αμφότερες από 14 βαθμούς. Η «σκουάντρα ατζούρα» έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων (+11 έναντι +9). Συνεπώς είναι η κατάσταση στα χέριά της. Τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα για την πρωτιά θα κριθούν απόψε, καθώς στην αυλαία η Ιταλία φιλοξενείται από τη Βόρεια Ιρλανδία, ενώ η Ελβετία υποδέχεται τη Βουλγαρία. Αμφότερες είναι αδιάφορες βαθμολογικά. Πρέπει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες θα έχουν αρκετές απουσίες βασικών εργαλείων. Εκτός είναι οι Κιελίνι, Ιμόμπιλε, Βεράτι, Πελεγκρίνι, Τζανιόλο, Σπινατσόλα από τους μεν. Θα παίξουν παρότι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι Μπονούτσι και Μπαρέλα. Οι Τσούμπερ, Ελβέντι, Τσάκα, Φάσναχτ, Σεφέροβιτς, Εμπολό είναι δεδομένα εκτός από τους δε, αμφίβολη η συμμετοχή του Γκαβράνοβιτς. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πιθανότατα, λόγω και των προβλημάτων, θα πάνε για… Italian job. Οπότε, θα επιλέξουμε τον άσο, κουμπώνοντας το Under 3.5, το οποίο συνδυαστικά το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

Οι εκτιμήσεις
Ζενίτ-Ολυμπιακός 2 (+4,5) και Under 149,5 (3.10)
Ιταλία-Ελβετία 1+Under 3,5 (2.00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu