Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Ποντάρισμα στα γκολ

Δύο επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα της ημέρας, από La Liga και Serie A.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει πολλές και στοιχηματικές επιλογές, από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Εμείς θα επικεντρωθούμε στη La Liga και τη Serie A, εκεί από όπου έχουμε ξεχωρίσει δύο παιχνίδια.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια (22:00): Βαρύ το κλίμα στην Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τις δύο διαδοχικές ήττες/αποκλεισμούς από Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-0) και Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-2) σε Κύπελλο και Σούπερ Καπ αντίστοιχα.

Με μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (4 ήττες), η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στην κούρσα του πρωταθλήματος, ούσα στην 4η θέση και το -16 από την πρωτοπόρο Ρεάλ (με ένα ματς λιγότερο). Αγωνιστικά, έχει δεχθεί γκολ στα 10 από τα 12 τελευταία, αλλά και στα 15 από τα 17 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, δείγμα της κακής φετινής ανασταλτικής λειτουργίας της.

Από την άλλη τώρα, η Βαλένθια, προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τη Σεβίλλη (1-1), βάζοντας έτσι ένα τέλος σε δύο σερί ήττες από Ρεάλ (4-1) και Εσπανιόλ (1-2). Άλλωστε, αυτές είναι οι μοναδικές ήττες των «νυχτερίδων» από τα τέλη Νοεμβρίου, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 7 νίκες κια 4 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν, η Βαλένθια κάνει την αντεπίθεσή της να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, απέχοντας 4 πόντους από την τετράδα.

Την αγωνιστική κρίση στην οποία βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, σε συνδυασμό με την... επιπόλαιη άμυνά της μπορεί να εκμεταλλευτεί η Βαλένθια και να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο «Metropolitano».

Λάτσιο-Αταλάντα (21:45): Μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στην 3η και 4η καλύτερη επίθεση της Serie A. Η Λάτσιο προέρχεται από τη δύσκολη πρόκριση επί της Ουντινέζε στο Κύπελλο Ιταλίας (1-0 παρ.). Σε επίπεδο πρωταθλήματος βρίσκεται στην 8η θέση με 35 πόντους, ισόβαθμη με τη Φιορεντίνα και Ρόμα. Τα δέκα από τα 12 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over (6 Over 3.5), τα επτά εκ των οποίων συνδυάστηκαν με G/G.

Η Αταλάντα από την άλλη, έρχεται από την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με την πρωτοπόρο Ίντερ, αποτέλεσμα με το οποίο ανέβηκε στην 4η θέση με 42 πόντους. Σε επίπεδο πρωταθλήματος μετράει μόλις μία ήττα (Ρόμα 1-4) στις 14 τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας παράλληλα 9 νίκες και 4 ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα μετράει 10 G/G και ισάριθμα Over.

Πρόκεται για δύο από τις πιο γρήγορες και επιθετικές ομάδες της κατηγορίας. Επιλογή μας ο συνδυασμός G/G+Over, κάτι που πολύ δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί, με βάση πάντα τις φετινές τους επιδόσεις.

Οι προτάσεις:
Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια G/G 2.05
Λάτσιο-Αταλάντα G/G+Over 1.85

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu