Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Κριστιάνο εσύ σούπερ σταρ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της μέρας από το Euro 2020.

Η χθεσινή ημέρα δεν κύλησε καλά για τη στήλη μας, δικαιολογίες όμως υπάρχουν! Από τη μία η Πολωνία απέτυχε να πάρει τη νίκη, πληρώνοντας το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη λιγότερο από 62' λόγω της αποβολής του Κριχόβιακ και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1. Από την άλλη, η Ισπανία έπεσε πάνω στον... κέρβερο Ρόμπιν Όλσεν και το κατενάτσιο της Σουηδίας, μένοντας τελικώς στο μηδέν.

Απόψε θα εστιάσουμε στο παιχνίδι της Ουγγαρίας με την Πορτογαλία για τον έκτο όμιλο, γκρουπ με το οποίο ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Euro.

Ουγγαρία-Πορτογαλία (19:00): Σε έναν όμιλο... φωτιά όπου συμμετέχουν πέραν των δύο, τόσο η Γαλλία όσο και η Γερμανία, η Ουγγαρία φαντάζει ως ο... φτωχός συγγενής. Οι Μαγυάροι αναμένεται να παίξουν τον ρόλο του ρυθμιστή στο γκρουπ, αφού οποιαδήποτε ομάδα από τις άλλες τρεις του ομίλου «σκοντάψει» πάνω της θα χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη της πρόκρισης.

Το σύνολο του Ιταλού τεχνικού Μάρκο Ρόσι διατηρεί αήττητο έντεκα αγώνων σε επίσημες και φιλικές αναμετρήσεις, έχοντας επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Στα δύο φιλικά προετοιμασίας που έδωσε ενόψει Euro παρουσίασε καλό πρόσωπο, χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει με την εικόνα του. Μεγάλος σύμμαχος για την Ουγγαρία είναι το κοινό της καθώς ο αγώνας διεξάγεται στη Βουδαπέστη και στην κατάμεστη «Πούσκας Αρένα» (61.000 θεατές).

Οι πρωταθλητές Ευρώπης με τη σειρά τους έχουν σαν στόχο τη διατήρηση των «σκήπτρων». Μεγάλο ρόλο στην έκβαση του ομίλου θα παίξει το γεγονός πως απόψε στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει την πιο εύκολη ομάδα του γκρουπ, θέλοντας να επενδύσει πάνω σε ένα θετικό αποτέλεσμα και να χτίσει ψυχολογία και μομέντουμ από την αρχή.

Ο Φερντάντο Σάντος έχει στα χέρια του ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην ιστορία της χώρας, με παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπρούνο Φερνάντες, Μπερνάρντο Σίλβα και Ζοάο Φέλιξ.

Μάλιστα, ο 36χρονος ηγέτης και αρχηγός αναμένεται να γράψει ιστορία απόψε, αφού θα γίνει ο πρώτος παίκτης στον θεσμό που παίρνει μέρος σε πέντε Euro. Κακά τα ψέματα, ο «CR7» ζει για αυτές τις στιγμές. Είμαι βέβαιος πως θα κυνηγήσει το γκολ σαν... τρελός ώστε να το συνδυάσει με το ιστορικό του επίτευγμα.

Το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς πληρώνει στο 1.80. Πέραν αυτού όμως, και με διάθεση για... fun bet αξίζει το ρίσκο και στο να πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ σε τιμές κοντά στον πενταπλασιασμό!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu