Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr: Κόντρα σε Μπέργκαμο και Κίεβο

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με αγώνες από το Champions League.

Το Champions League επιστρέφει απόψε με την 4η στροφή της φάσης των ομίλων και η στήλη παίζει μπάλα με τις κλασικές δύο επιλογές. Σε Μπέργκαμο και Κίεβο αυτή τη φορά...

Αταλάντα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο ματς του «Ολντ Τράφορντ», η Αταλάντα έκανε τη μισή δουλειά, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων αλλά γνωρίζοντας εντέλει την ήττα με 3-2 από την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Απόψε, οι Ιταλοί θέλουν τη ρεβάνς που θα τους φέρει σε θέση ισχύος για την πρόκριση στα νοκ άουτ, με τους «κόκκινους διαβόλους» από τη μεριά τους να προέρχονται από τη... βαθιά ανάσα που τους χάρισε το 3-0 επί της Τότεναμ.

Οι αποδόσεις χρίζουν φαβορί τους Άγγλους, λογικό σε έναν βαθμό, ωστόσο αν παραμυθιαστούν από το ματς με τους τραγικούς Λονδρέζους δεν θα έχουν εύκολο βράδυ. Αδικούνται από τις αποδόσεις οι γηπεδούχοι, θα αδράξουμε την ευκαιρία επιλέγοντας 1 DNB γύρω στο 2.10-2.20 για επιστροφή σε περίπτωση ισοπαλίας.

Ντινάμο Κιέβου-Μπαρτσελόνα: Δύσκολη εξόρμηση για την ομάδα του Σέρτζι Μπαρχουάν, που μετά το ντεμπούτο με το αριστερό κόντρα στην Αλαβές, πηγαίνει στην Ουκρανία με τη νίκη να είναι το μοναδικό αποδεκτό αποτέλεσμα.

Δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη οι «μπλαουγκράνα», που πάντως μετρούν 2/2 στις τελευταίες τους επισκέψεις στο Κίεβο. Δεν θα το πάμε μέχρι τέλους όσον αφορά στην κόντρα, αλλά θα αρκεστούμε στο 1Χ μέχρι το 45’. Η απόδοση κυμαίνεται μεταξύ 1.62 και 1.70.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu