Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Σεντονάτη τριάδα για τα οκταπλάσια

Οι τρεις επιλογές του sport-fm.gr από το ευρωπαϊκό κουπόνι της Τετάρτης.

Τρεις επιλογές, οι οποίες σχεδόν οκταπλασιάζουν το ποντάρισμά μας, ξεχώρισε από τα σημερινά ματς για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάνοντας παιχνίδι με Μίλαν-Πόρτο, Ντόρτμουντ-Άγιαξ και Σπόρτινγκ-Μπεσίκτας.

Μίλαν-Πόρτο: Πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Ιταλία, το οποίο κρίνει πολλά για το μέλλον του ομίλου. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη, καθώς αν δεν τα καταφέρουν θα βρεθούν με το ενάμισι πόδι εκτός Ευρώπης. Διότι θα ψάχνουν ένα θαύμα ακόμα και για την τρίτη θέση. Την οποία θα έχει καπαρωμένη η Πόρτο, η οποία, πάντως, έχει βάλει πιο ψηλά τον πήχη. Οι «ροσονέρι» συνεπώς θα βγουν μπροστά διότι είναι μονόδρομος και άλλωστε, δεν πρόκειται για μια… παραδοσιακή ιταλική ομάδα φέτος. Βγάζει ποιότητα επιθετικά, όπως και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι θα βρουν τα κενά στην κόντρα. Με αυτές τις συνθήκες και με δεδομένο ότι και σκοράρει και δέχεται γκολ, καθώς δεν έχει κρατήσει το «μηδέν» σε κανένα από τα τρία παιχνίδια, θα επιλέξουμε το G/G. Το βρίσκουμε σε απόδοση 1.75.

Ντόρτμουντ-Άγιαξ: «Καυτό» παιχνίδι για τον τρίτο όμιλο, ανάμεσα στη δεύτερη (6β.) της βαθμολογίας και τον πρώτο (9β.). Ίσως προκύψουν και ανακατατάξεις μέσω της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Οι Βεστφαλοί τα πάντα για τα πολλά, στοχεύοντας να βρεθούν στην κορυφή, αλλά ίσως μείνουν με τα λίγα. Διότι, σε περίπτωση ήττας του και νίκης της Σπόρτινγκ επί της Μπεσίκτας, θα τους πιάσουν τα «λιοντάρια» στη δεύτερη θέση. Βάσει του DNA τους, περιμένουμε στο «Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ» τη… χαρά του παιχνιδιού, ειδικά αν μπει ένα γρήγορο γκολ για το καλό όλων. Επιλέγουμε G/G+Over 3.5, τα οποία πληρώνουν 2.20.

Σπόρτινγκ-Μπεσίκτας: Δύο διαφορετικοί δρόμοι. Από τη μια η Σπόρτινγκ είναι ζωντανή για τη 2η θέση, ενώ είναι στο χέρι τους η 3η θέση και παράλληλα διανύουν περίοδο φορμαρίσματος. Άλλα τα δεδομένα για τους φιλοξενούμενους. Ίσως να ακούγεται υπερβολικό, αλλά παρότι είναι ακόμα μέσα στο κόλπο για την τρίτη θέση, πάνε… αδιάφοροι στο παιχνίδι. Έχουν δώσει μεγαλύτερη προσοχή στο παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ, αφού απέχουν επτά βαθμούς από την κορυφή της Super Lig, όπου φιγουράρει η ομάδα της Τραπεζούντας.

Μάλιστα, αν και θεωρητικά είναι ένα do or die παιχνίδι, δεν θα ρισκάρουν με τη χρησιμοποίηση του Πιάνιτς, ο οποίος κόπηκε εντελώς από την αποστολή. Θεωρείται σε ΜΜΕ της Τουρκίας ότι προστατεύτηκε ενόψει Σαββάτου. Η Σπόρτινγκ περιμένει με δίψα στο παιχνίδι, αλλά φαίνεται ότι δεν ισχύει το ίδιο και για τους φιλοξενούμενους. Με αυτά τα δεδομένα και γνωρίζοντας ότι τα «λιοντάρια» είναι ομάδα πρώτου ημιχρόνου, θα ποντάρουμε στο 1/1, το οποίο πληρώνει 2.00 κατά μέσο όρο.

Οι εκτιμήσεις
Μίλαν-Πόρτο G/G (1.75)
Ντόρτμουντ-Άγιαξ G/G+Over 3.5 (2.20)
Σπόρτινγκ-Μπεσίκτας 1/1 (2.00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu