Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Πληρώνει το goal σε Λειψία και Λίβερπουλ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Παρασκευής (16/4) από την Bundesliga και της Premier League.

Μπορεί χθες ο Άγιαξ να μην τα κατάφερε κόντρα στη Ρόμα, όμως Βιγιαρεάλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, χάρισαν στον Γιώργο Πετρίδη ένα τίμιο 1/2. Σήμερα θα εμπιστευτούμε τις επιθετικές αρετές σε Bundesliga και Premier League για μια δυάδα με συνολική απόδοση πάνω από 3.00.

Λειψία-Χόφενχαϊμ: Με μόλις έξι αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της σεζόν στη Γερμανια, η Λειψία βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου και θέλει να κάνει την τελευταία της αντεπίθεση για να ανατρέψει την κατάσταση. Από την άλλη η Χόφενχαϊμ έτσι όπως τα… έκανε, βρίσκεται στο +5 από την θέση που οδηγεί στα μπαράζ υποβιβασμού και πρέπει να βγάλει αντίδραση για να σωθεί.

Η πρόταση μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το goal/goal, που κυμαίνεται από το 1,70 έως το 1,80. Η αναμέτρηση πάει καρφί για άσσο, ωστόσο δεν έχει καμία στοιχηματική αξία. Ποντάρουμε στο δεδομένο γκολ της Λειψίας και ελπίζουμε ότι έστω και αν χάσει το μέτρημα, η Χόφενχαϊμ θα πετύχει κάποιο τέρμα εκμεταλλευόμενη της αμυντική επιπολαιότητα των γηπεδούχων.

Έβερτον-Τότεναμ: Μέσα στην αγωνιστική λειψυδρία της Παρασκευής, αυτό το ματς ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα. Βαθμολογικά το παιχνίδι είναι ντερμπάρα αφού απέχουν μόλις έναν βαθμό η μια από την άλλη και παλεύουν να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα, κάτι που θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό σήμερα.

Η πρόταση μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το goal/goal, που κυμαίνεται από το 1,75 έως το 1,85. Έβερτον και Τότεναμ θα μπουν με το «μαχαίρι» στα δόντια να πάρουν τη νίκη. Οι γηπεδούχοι θέλουν συν της άλλης να υπερασπιστούν την έδρας και σαφώς έχουν το πλεονέκτημα σε αυτή, ενώ οι φιλοξενούμενοι στις εγχώριες διοργανώσεις σκοράρουν συνεχώς το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu