Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Το... συμμάζεμα του Λουίς Ενρίκε και οι απουσίες των Βέλγων

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το sport-fm.gr με αγώνες από τα προημιτελικά του Euro.

Όλο και λιγοστεύουν οι ομάδες που... επιβιώνουν στο Euro, με τη φάση των προημιτελικών να διεξάγεται σήμερα και αύριο. Από δύο αναμετρήσεις κάθε μέρα περιλαμβάνει το πρόγραμμα, με τις δύο σημερινές θα ασχοληθούμε για την ώρα.

Ελβετία-Ισπανία: Οι δύο ομάδες προέρχονται από τα μεγαλύτερα ματς που έχουμε δει στο εφετινό Euro. Η μεν επέστρεψε από τον εφιάλτη του 3-1 και πήρε ιστορική πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στους Γάλλους, η δε δεν πτοήθηκε από το επικό comeback της Κροατίας και την απέκλεισε στην παράταση με 5-3!

Η «ρόχα» είναι ασφαλώς το φαβορί, με τον Λουίς Ενρίκε να αναμένεται υποψιασμένος μετά το κατόρθωμα των Ελβετών στο ματς με τη Γαλλία. Η δε αμυντική αφέλεια που έδειξε η ομάδα του ενάντια στην Κροατία, αναγκάζει τον Ίβηρα ομοσπονδιακό τεχνικό να... συμμαζέψει την ομάδα του στα μετόπισθεν.

Δύσκολο φαντάζει να έχουμε και πάλι ματς-ροντέο, αξιόλογο το ποντάρισμα στα 2-3 γκολ, σε αποδόσεις που φτάνουν μέχρι και το 2.00.

Βέλγιο-Ιταλία: Στο μεγαλύτερο ματς της βραδιάς, οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν πρόκριση και να κάνουν... statement ότι θα φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν το πρώτο μεγάλο βήμα αποκλείοντας την πρωταθλήτρια του 2016, Πορτογαλία, ενώ οι «ατζούρι» από τη μεριά τους τα χρειάστηκαν προκειμένου να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Αυστρίας στην παράταση.

Οι αποδόσεις χρίζουν φαβορί την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, με την πιθανή απουσία των Ντε Μπρόινε-Ε. Αζάρ να ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό γι’ αυτό.

Σε μονά ματς ωστόσο πολλά γίνονται κι αυτό φάνηκε και στη φάση των «16». Αν η «σκουάντρα ατζούρα», εμφανιστεί όπως με τους Αυστριακούς, πιθανότατα θα έχει θέματα Το ασιατικό +0,25 υπέρ των Βέλγων εντοπίζεται μεταξύ 1.85 και 1.90 Σε ισοπαλία, το μισό ποντάρισμα επιστρέφεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu