Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr: Τελικός για γκολ και fun bet!

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr για τον τελικό του Euro 2020.

Ψέματα τέλος, απόψε θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης για το... 2020, με Ιταλία και Αγγλία να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Γουέμπλεϊ». It’s coming home ή it’s coming… to Rome? Για περάστε...

Ιταλία-Αγγλία: Το ερώτημα αναφορικά με το πού θα πάει τελικά το ποδόσφαιρο θα παραμείνει αναπάντητο σε αυτήν εδώ την στήλη. Όσον αφορά στα σημεία, το ματς είναι γρίφος. Οι μεν «ατζούρι» δείχνουν ανώτεροι, όμως τα «τρία λιοντάρια» έχουν το πλεονέκτημα της έδρας. Σίγουρα αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ λόγω της πίεσης, ωστόσο η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν έδειξε να κολλάει και ιδιαίτερα στα πέντε ματς που έχει ήδη δώσει εντός συνόρων στο Euro (4-1-0).

Το βλέμμα στρέφεται λοιπόν στο goal betting και, αρχικά, στο αμφίτερμα. Από το 2000 έχουμε να δούμε σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος γκολ εκατέρωθεν, με 4/4 N/G έκτοτε, κάτι που ιντριγκάρει.

Όλα δείχνουν πως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα πορευτεί και πάλι με αμυντικογενή προσέγγιση, όμως συνέβη στο δεύτερο μέρος του προημιτελικού με το Βέλγιο και του ημιτελικού με την Ισπανία, ωστόσο η υψηλή απόδοση για το G/G μαγνητίζει. Μέχρι και στο 2.20 συναντάται κι έτσι θα μπει στο ποντάρισμα.

Από ειδικά, υπάρχουν ασφαλώς εκατοντάδες επιλογές ωστόσο θα κινηθούμε σε νορμάλ πλαίσιο. Στις κάρτες, είναι αξιόλογο το line στις 3,5, ο τελικός προβλέπεται να σφύζει από κίνητρο και πάθος, άρα δεν θα πηγαίνουν και με το ‘σεις και με το ‘σας όσοι μαρκάρουν. Μεταξύ 2.00 και 2.10 η απόδοση.

Ο δε Τζόρτζιο Κιελίνι έχει εμφανιστεί προσεκτικός στο τουρνουά και δεν έχει... κιτρινιστεί ούτε μία φορά, αν και με τη Γιουβέντους είχε τρεις μέσα στον Μάιο. Εντοπίστηκε από 3.80 μέχρι 4.00 το να δεχτεί κάρτα ο μπαρουτοκαπνισμένος Ιταλιάνος και θα αγοραστεί κι αυτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu