Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr: Με γκολ και κάρτες στους «τελικούς»

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr με αγώνες από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τελευταίες... ζαριές από εθνικές ομάδες απόψε, με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να απασχολούν ξανά προτού επιστρέψουμε σιγά σιγά στα εγχώρια και τα συναφή. Δύο οι επιλογές και σήμερα...

Σουηδία-Ελλάδα: Οι μεν θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν σε τροχιά κορυφής και να ξεμπερδέψουν με τη 2η θέση, η Εθνική μας από την άλλη, ψάχνει το διπλό που θα της επιτρέψει να μπει για τα καλά στο κόλπο της δυάδας.

Η ομάδα του Τζον Φαν’τ Σιπ είχε υπερισχύσει εκείνης του Γιάνε Άντερσον στο ΟΑΚΑ πριν από έναν μήνα ωστόσο η αποψινή αναμέτρηση θα είναι αρκετά διαφορετική. Οι Σκανδιναβοί προέρχονται από το άνετο 3-0 επί του Κοσόβου και είναι αήττητοι εντός έδρας από τον Σεπτέμβριο του 2020, μετρώντας έκτοτε οκτώ συνεχόμενες νίκες!

Η Εθνική μας έχει τη συνήθεια να παρουσιάζεται πιο επικίνδυνη στα δύσκολα ματς (βλέπε 2-1 με Σουηδούς, 1-1 με Ισπανία) συνεπώς όσον αφορά στα σημεία, κομματάκι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη. Δεν γίνεται, ωστόσο, να μην τραβήξει την προσοχή η έφεση των δύο ομάδων στα 2-3 γκολ . Από πέντε σερί προέρχονται οι γηπεδούχοι, από 9/9 η Εθνική μας!

Εμπιστοσύνη στους αριθμούς και ποντάρισμα στα 2-3 γκολ, σε αποδόσεις μεταξύ 2.00 και 2.05.

Αλβανία-Πολωνία: Σούπερ ματς για τον 9ο όμιλο, με την Αλβανία να υπερέχει κατά έναν βαθμό έναντι των Πολωνών και να κάνει όνειρα για την πρώτη της παρουσία σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η γκολάρα του Μπρόγια έφερε ακόμη μία νίκη κόντρα στους Ούγγρους και η αποψινή αναμέτρηση με την παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα κρίνει πολλά. Οι Πολωνοί προέρχονται από 3-1-0 μετά το Euro και είναι το φαβορί, αν και το 5-0-1 στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια βάζει σε σκέψεις.

Έχοντας ως αρχή ότι το ματς θα είναι πιθανότατα σκληρό, λόγω μεγάλου κινήτρου σε αμφότερες πλευρές, δεν αποκλείεται να δούμε και αντίστοιχα φάουλ. Ο διαιτητής του αγώνα, Κλεμέν Τουρπέν, έχει κατά μέσο όρο φέτος τέσσερις κάρτες ανά αγώνα, ενώ το 4-1 της Πολωνίας επί της Αλβανίας τον προηγούμενο μήνα... επτά! Το line εντοπίζεται στις 5,5 κάρτες, οι αποδόσεις για το over κυμαίνονται μεταξύ 1.65 και 1.75.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu