Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Φέρνει τετραπλασιαμό η... πίστη στην ποιότητα!

Διαβάστε τις στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr από τη Super League 1 και τη La Liga.

Πληθώρα επιλογών και την Κυριακή (31/10), ωστόσο η στήλη θα επικεντρωθεί σε δύο αναμετρήσεις, μία από την αγαπημένη Super League 1 και μία από τη La Liga.

Λαμία-Ατρόμητος (15:00, 8η αγωνιστική της Super League 1):

Αρκετά θετικά στοιχεία έδειξε στο ξεκίνημα της σεζόν η Λαμία, τα οποία ωστόσο δεν συνδυάστηκαν και με αποτελέσματα, εξ ου και η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται στην 11η θέση (5β.). Μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα για το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου, το 2-1 επί του Ιωνικού στη Νίκαια (3/10). Έκτοτε, ακολούθησε η εντός έδρας ήττα (0-1) από τον Άρη, ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Στο ΔΑΚ Λαμίας έχει πάρει μόλις έναν βαθμό σε τρία ματς (2-2 με Παναιτωλικό).

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι αποτελούν τη δυσάρεστη έκπληξη της φετινής Super League 1. Οι δύο μόλις πόντοι ύστερα από τις επτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος αποτελούν τη χειρότερη σχετική συγκομιδή στην ιστορία της ομάδας του Περιστερίου. Το περασμένο Σάββατο (23/10) γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-2) από τον Ιωνικό, με τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου να απολογούνται για την έως τώρα πορεία τους στους φίλους της ομάδας μετά την αναμέτρηση. Εμφανίστηκαν βελτιωμένοι στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, γνωρίζοντας όμως και πάλι την ήττα (0-1)-αποκλεισμό.

Σημαντικές απουσίες για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Ρόμανιτς και Νούνιες (λόγω προφύλαξης και τραυματισμού, αντίστοιχα), παίκτες που βοηθούν καταλυτικά στο δημιουργικό κομμάτι. Από την άλλη, ο Ατρόμητος δεν υπολογίζει στους Σπιριντόνοβιτς και Πισάνο, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς δεν έχουν πείσει με την απόδοσή τους, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή στην αποστολή των Μουνίθ, Κλωναρίδη αλλά και του Χαρίτη (ύστερα από επτά μήνες!).

Η πρόταση για το ματς είναι το διπλό Draw No Bet σε απόδοση που κυμαίνεται κοντά στο 1.95: Σύμφωνοι, το «τώρα ή ποτέ» κάποτε κουράζει. Ο Ατρόμητος δεν έχει αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη μας. Κι όχι γιατί δεν έχει ποιοτικό ρόστερ. Ίσα ίσα. Περισσότερο ψυχολογικό αλλά και ομοιογένειας είναι το πρόβλημά του. Παρόλα αυτά και η Λαμία εντός έδρας δεν έχει εντυπωσιάσει. Εξάλλου, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι μεσοβδόμαδα. Λόγω της απόδοσης και μόνο που έχει η πιο... safe επιλογή του Draw No Bet θα τους τιμήσουμε.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπέτις (17:15, 12η αγωνιστική της La Liga):

Σε κακό «φεγγάρι» η Ατλέτικο Μαδρίτης, με μόλις μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Το εκτός έδρας 2-2 (28/10) με τη Λεβάντε την άφησε στην 6η θέση (19β.). Παρόλα αυτά, με μία νίκη σήμερα θα πάει στο -2 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης (ισοβαθμεί με τις Σεβίλλη και Ρεάλ Σοσιεδάδ).

Αντίθετα, η Μπέτις… τρελαίνει κόσμο. Μεσοβδόμαδα έριξε τεσσάρα (4-1) στη Βαλένθια στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», σημειώνοντας την πέμπτη της νίκη στις έξι τελευταίες «στροφές», ούσα πλέον στην 4η θέση με 21 πόντους. Παράλληλα, παραμένει η ομάδα με τις λιγότερες (τέσσερις) ήττες εντός του 2021 στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αμφότερες έχουν επιβεβαιώσει το Over 1,5 goal στους 4/5 πρόσφατους αγώνες τους στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Σιμεόνε να έχει επικρατήσει στις 8/9 τελευταίες εντός έδρας συναντήσεις της με την Μπέτις.

Σημαντικότερη απουσία για τους γηπεδούχους εκείνη του προπονητή τους, ο οποίος θα δίνει οδηγίες δια του ακουστικού, καθώς είναι τιμωρημένος (αποβλήθηκε κόντρα στη Λεβάντε). Σε ό, τι αφορά το… έμψυχο δυναμικό εκτός θα είναι οι Λεμάρ, Γιορέντε και Κοντογκμπιά. Από την άλλη, οι απουσίες των Καμαράσα, Σαμπαλί και Ακουόκου δεν θεωρούνται τόσο σημαντικές για την Μπέτις.

Η πρόταση για το παιχνίδι είναι ο 1 + Over 1,5 goal σε απόδοση που κυμαίνεται στο 2.00: Βρίσκεται σε τρομερή φόρμα η Μπέτις, η οποία ως ομάδα βγάζει περισσότερο «χαρακτήρα» σε σχέση με τις πρόσφατες, επίσης ποιοτικές, φουρνιές της. Συνηθίζει να βάζει ζόρια στους μεγάλους, ωστόσο εάν δεν έχει το μεγάλο κίνητρο στο τέλος συνήθως χάνει, έχουσα αρκεστεί στο να σκοράρει. Η Ατλέτικο έχει την ποιότητα να κερδίζει τέτοιες ομάδες, οι οποίες δεν φοβούνται να παίξουν ανοικτά στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», πόσο μάλλον όταν και η ίδια «καίγεται» για βαθμούς. Μας… σιγοντάρει και η πρόσφατη ιστορία των δύο ομάδων. Θα πάμε με τη νίκη των «ροχιμπλάνκος» και τα γκολ, κάτι στο οποίο μπορεί να μας βοηθήσουν και οι Ανδαλουσιανοί.

Συνοπτικά οι προτάσεις:

Λαμία-Ατρόμητος: 2 Draw No Bet 1.95
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπέτις: 1 + Over 1,5 goal 2.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu