Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: «Γύρα» σ' όλη την Ευρώπη με επίκεντρο τα γκολ!

Διαβάστε τις στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr από Super League 1, Serie A και Bundesliga. Επίκεντρο τα γκολ, η ποιότητα αλλά και η… απαίτηση για νίκη!

Με τρεις επιλογές συνεχίζει την Κυριακή (7/11) η στήλη, κάθε μία κι από διαφορετικό πρωτάθλημα. Προφανής η συμμετοχή σε αυτές της αγαπημένης Super League 1, με τις Serie A και Bundesliga να συμπληρώνουν. Συνολική απόδοση άνω του 7.00.

Βόλος-Άρης (17:15, 9η αγωνιστική της Super League 1):

Δεν είναι ντέρμπι, αλλά συνιστά μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της αγωνιστικής στην εγχώρια Λίγκα. Από τη μία, ο Βόλος με τη δεύτερη, μαζί με τον ΠΑΟΚ, καλύτερη επίθεση (17 γκολ) στο πρωτάθλημα, αλλά και την τρίτη χειρότερη άμυνα (16 τέρματα). Αυτή είναι η -πολύ καλή- ομάδα της Μαγνησίας και δεν θα αλλάξει. Από την άλλη, ο ποιοτικότατος μεσοεπιθετικά Άρης.

Αμφότεροι θέλουν τη νίκη, με τους γηπεδούχους (4οι, 14β.) να προέρχονται από τρία σερί ματς χωρίς τρίποντο (τελευταίο το 1-1 με τον Ιωνικό στη Νίκαια) και τους φιλοξενούμενους (10οι, 8β., έχουν και το -6) από την ήττα (2-1) στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ.

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα οι δύο ομάδες. Καθοριστική η επιστροφή του Φεράρι (εξέτισε ποινή με τους «κυανόλευκους») για τον Βόλο, με τον Άρη να μην υπολογίζει εκ νέου στον Μάνο (δεν αποτελεί βασική επιλογή).

Η πρόταση για το παιχνίδι είναι το X2 (διπλή ευκαιρία) και Over 1,5 goal σε αποδόσεις που κυμαίνονται άνω του 1.90: Ένα συναπάντημα που προσφέρει εξαιρετικές συνδυαστικές επιλογές, αρκετές άνω και του 3.00 ή του 4.00 (έχοντας ως βάση το αμφίσκορο ή και το over 1,5 γκολ των φιλοξενούμενων). Εμείς θα πάμε με την πιο… safe. Αμφότερες οι ομάδες δύνανται να σκοράρουν, με τους «κίτρινους» όμως να έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αποχωρήσουν νικητές ή έστω να μη χάσουν. Εξάλλου, στις τάξεις τους θεωρούν ότι θα έπρεπε να έχουν πάρει κάτι περισσότερο στο ΟΑΚΑ και θα προσπαθήσουν να ρεφάρουν σήμερα. Υπενθυμίζεται ότι οι Άρης και Βόλος είχαν δώσει φιλικό παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης» πριν την έναρξη της σεζόν, με το ματς να τελειώνει στο… 4-3!

Νάπολι-Βερόνα (19:00, 12η αγωνιστική της Serie A):

Η Νάπολι πέρασε νικηφόρα (0-1) κι από την έδρα Σαλερνιτάνα και συνέχισε στην κορυφή της Serie A με 31 βαθμούς, «παρέα» βέβαια με τη Μίλαν. Σε εξαιρετική κατάσταση και η Βερόνα, η οποία το προηγούμενο Σάββατο (30/10) «τέζαρε» (2-1) -κι αυτή- τη Γιουβέντους. Στη 10η θέση πλέον με 15 πόντους.

Η πρόταση για το παιχνίδι είναι το G/G σε αποδόσεις που κυμαίνονται άνω του 1.75: Δεν τίθεται συζήτηση για το εάν μπορεί να σκοράρει η Νάπολι. Το ίδιο, βέβαια, θα μπορούσε να σημειωθεί για την εξαιρετική επιθετικά Βερόνα, η οποία έχει το τρίτο καλύτερο ενεργητικό (24 γκολ, στα 23 η Νάπολι) στο πρωτάθλημα! Έχει στις τάξεις της έναν «καυτό» Σιμεόνε με οκτώ τέρματα και απέναντί της δεν θα βρει τους Κουλιμπαλί και Μανωλά, οι οποίοι θα απουσιάσουν από το κέντρο άμυνας των γηπεδούχων. Αρκετά… τίμιο το 1,75 (και άνω) του Goal/Goal.

Γκρόιτερ Φιρτ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (20:30, 11η αγωνιστική της Bundesliga):

Δεν υπάρχουν και πολλά για να πεις: Εάν ούτε τώρα, τότε πότε Άιντραχτ; Στη 15η θέση (9β.) η ομάδα της Φρανκφούρτης, απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην κερδίσει ούτε τώρα. Κι αυτό διότι απέναντί της θα βρεθεί η ουραγός Γκρόιτερ Φιρτ (1β.), η οποία είναι «χτυπημένη» από τον κορωνοϊό.

Έχουν απουσίες και οι φιλοξενούμενοι, με τον παικταρά Κόστιτς να παραμένει αμφίβολος. Παρόλα αυτά, «οφείλουν» να νικήσουν, προκειμένου να ξεκολλήσουν. Μόλις ένα «τρίποντο» εντός συνόρων φέτος για την Άιντραχτ, εκείνο στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου (1-2)! Στα «συν» της ότι προέρχεται από σπουδαίο «διπλό» (1-2) επί του Ολυμπιακού για το Europa League.

Η πρόταση για το παιχνίδι είναι το «διπλό» σε αποδόσεις που κυμαίνονται άνω του 2.00 (μέχρι και 2.10): Έχουν στενέψει τα περιθώρια για την Άιντραχτ και έχει «χρυσή» ευκαιρία κόντρα στην πιο αδύναμη -αλλά και αποδεκατισμένη- ομάδα της Bundesliga. Δεδομένων αυτών, οι σχετικές αποδόσεις κρίνονται ως… εξαιρετικές.

Συνοπτικά, οι προτάσεις:

Βόλος-Άρης: X2 και Over 1,5 goal 1.90
Νάπολι-Βερόνα: G/G 1.78
Γκρόιτερ Φιρτ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης: 2 2.10

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu