Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Ιντριγκάρει η κόντρα στη Νίκαια, με τα γκολ στο «Άνφιλντ»

Διαβάστε τις στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr από τη Super League 1 και την Premier League.

Με δύο επιλογές συνεχίζει το Σάββατο (20/11) η στήλη. Η μία από την αγαπημένη Super League 1 και η έτερη από την Premier League, όπου διεξάγεται μία από τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές μάχες της ημέρας, με τη συνολική απόδοση να προσεγγίζει τον τετραπλασιασμό.

Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης (19:30, 10η αγωνιστική της Super League 1):

Αμφότερες οι ομάδες στους εννέα βαθμούς, ύστερα από τις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Από τη μία, οι νεοφώτιστοι (11οι), οι οποίοι όχι μόνο έχουν δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο μέχρι στιγμής, αλλά θα μπορούσαν -βάσει της εικόνας τους- να έχουν συγκεντρώσει ακόμα 2-3 πόντους. Στο τελευταίο τους ματς πριν τη διακοπή στάθηκαν πολύ καλά στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν δύσκολα στη νίκη (1-0). Προέρχονταν από το εκτός έδρας τρίποντο (0-2) επί του Ατρομήτου και την πολύ καλή εμφάνιση στο 1-1 με τον Βόλο στο γήπεδο της Νεάπολης. Εντός έδρας μετρούν 1Ν-2Ι-1Η.

Από την άλλη, ο Αστέρας (10ος) ύστερα από το κακό πρόσωπο των πέντε πρώτο αγωνιστικών (τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία), εν συνεχεία ανέβασε ρυθμούς, εξαργυρώνοντάς το με δύο νίκες (1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης και 2-1 τον Παναθηναϊκό) και μία ισοπαλία (1-1 στα Γιάννενα). Ωστόσο, πριν την τελευταία διακοπή υπέστη την εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Λαμία, κάτι που τον άφησε στο -3 από τον μεγάλο του στόχο, την εξάδα και τα Playoffs.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να δει τους Άοσμαν, Βαλεριάνο και Κάνιας να βγάζουν το κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Παρασκευής (19/11, πραγματοποιούσαν ατομικό και θεραπεία τις προηγούμενες μέρες) και να μπαίνουν στην αποστολή. Αντίθετα, προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Βαφέα, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων. Όπως φυσικά και ο Μαχαίρας (ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού). Αντίθετα, στον Αστέρα δεν πρόλαβαν να θεραπευτούν οι Μουνάφο, Σανταφέ και Καπίγια, τη στιγμή που οι Αρκάδες θα πρέπει να διαχειριστούν και την τεράστια απουσία του τιμωρημένου Μπαράλες.

Η πρόταση για το ματς είναι ο 1 Draw No Bet σε αποδόσεις άνω του 2.10: Αδικεί το πρόσωπο που έχει δείξει ο Ιωνικός η τιμή που προσφέρεται ο άσος (κοντά στο 3.20). Αξίζει το ρίσκο, δεδομένης τόσο της εικόνας των «κυανόλευκων» -ειδικά εντός έδρας (ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων)- όσο και της, καθώς φαίνεται, συμμετοχής (έστω κι από τον πάγκο) του κομβικού Αίας Άοσμαν, ο οποίος είναι μέσα και στα έξι γκολ των Νικαιωτών στη φετινή Λίγκα. Ωστόσο, εμείς θα πάμε πιο… safe, έχοντας και την κάλυψη της επιστροφής του πονταρίσματός μας σε περίπτωση ισοπαλίας.

Λίβερπουλ-Άρσεναλ (19:30, 12η αγωνιστική της Premier League):

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο πήγε στη διακοπή για τις εθνικές η Λίβερπουλ (4η, 22β.), η οποία στις 7 Νοέμβρη γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα, χάνοντας 3-2 στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Στο -4 πλέον από την πρωτοπόρο Τσέλσι, με τους «κόκκινους» να έχουν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (31 γκολ), αλλά να έχουν δεχτεί γκολ στις 3/5 αναμετρήσεις που έχουν δώσει στο «Άνφιλντ» για τη Λίγκα.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Άρσεναλ (5η, 20β.), η οποία μετά το κακό ξεκίνημά της διάγει λαμπρή πορεία. Τρέχει αήττητο σερί οκτώ αγώνων στην Premier League (και έντεκα σ' όλες τις διοργανώσεις), ενώ στους τρεις προσφάτους έχει πανηγυρίσει και το «τρίποντο» (τελευταίο το 1-0 επί της Γουότφορντ).

Στα θετικά για τη Λίβερπουλ, η ετοιμότητα του Μανέ, την ώρα που οι Ρόμπερτσον και Χέντερσον είναι αμφίβολοι και οι Φιρμίνο, Κεϊτά και Μίλνερ σίγουρα εκτός. Λιγότερα τα προβλήματα για τους Λονδρέζους, οι οποίοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Τσάκα και Κολάσινατς, με τον Ομπαμεγιάνγκ να σφίγγει τα δόντια, προκειμένου να αγωνιστεί. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Παρτέι.

Η πρόταση για το ματς είναι το G/G + Over 2,5 Goal σε αποδόσεις άνω του 1.80: Δεν τίθεται ερώτημα για το εάν δύναται να σκοράρει στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ, η οποία βέβαια έχει δώσει… δικαιώματα σε ό, τι αφορά τα μετόπισθέν της. Μπορεί να σημειώσει τέρμα η ανεβασμένη Άρσεναλ, με την τιμή του αμφίσκορου σε συνδυασμό με τον Over 2,5 στα γκολ να είναι αρκετά δελεαστική.

Συνοπτικά, οι προτάσεις:

Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης 1 Draw No Bet 2.15
Λίβερπουλ-Άρσεναλ G/G + Over 2,5 Goal 1.80

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu