Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Φουλ σημεία για όλα τα γούστα στο ΟΑΚΑ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με το βλέμμα στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός που μπορεί να προσφέρει πολλά ενδιαφέροντα σημεία και ειδικά.

Μπορεί το σημερινό κουπόνι να είναι... φουλαρισμένο, ωστόσο το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό (19:30), ξεχωρίζει. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα προβάδισμα τριών βαθμών από τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι όμως θέλουν απόψε με όπλο τους 40.000 οπαδούς τους που θα γεμίσουν στα επιτρεπτά όρια το ΟΑΚΑ, να καταφέρουν να γυρίσουν την κατάσταση.

Κεφάλαιο σκόρερς: Σε κάθε μια από τις δύο ομάδες, κυριαρχούν κάποια κεφάλαια όσον αφορά το σκοράρισμα. Από την πλευρά της ΑΕΚ ο Τσούμπερ που κατάφερε να προλάβει το ματς δείχνει απίστευτα ικανός να βγάλει εις πέρας της προσδοκίες για anytime σκορερ στο 5.00+, ενώ όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο Ελ Αραμπί που στα ντέρμπι είναι ασταμάτητος, παρουσιάζεται ως καλή επιλογή στο 7.50 για πρώτος σκόρερ.

Κάρτες: Τα ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ειδικά στο ΟΑΚΑ, είναι πάντα σκληρά, αφού η ένταση ανεβαίνει. Λόγω της ιδιαιτερότητας λοιπόν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που θα δεχθεί και... τρελή πίεση, είναι βασικός υποψήφιος να δεχθεί κίτρινη κάρτα στο 2.55, ενώ για κάτι πιο safe, ο πάντα θερμόαιμος και επιρρεπής σε αυτά με τον Ολυμπιακό Βράνιες, δίνει ένα επιπλέον συν στο 2.35.

Οφσάιντ: Με την ελπίδα ότι η απόδοση δεν θα πέσει όσο πλησιάζει η έναρξη, είναι δεδομένο ότι θα επιλέξουμε την επιλογή του over 1,5 οφσάιντ της ΑΕΚ στο 2,50! Σίγουρα οι γηπεδούχοι θα μπουν μέσα με το μαχαίρι στα δόντια και κάτι τέτοιο μοιάζει τρομερά πιθανό, αφού ειδικά στα πρώτα λεπτά θα είναι ροντέο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu