Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Πήρε τα πάνω της η Άστον Βίλα

Διαβάστε τις στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr από Ligue 1 και Premier League.

Μεσοβδόμαδη ποδοσφαιρική δράση (σχεδόν) σ' όλη την Ευρώπη και η στήλη συνεχίζει την Τετάρτη (1/12) με δύο βραδινές αναμετρήσεις. Αμφότερες στρέφονται στα γκολ, με τη συνολική απόδοση να ξεπερνά τον τριπλασιασμό.

Ρεν-Λιλ (22:00, 16η αγωνιστική της Ligue 1):

Αντιστρόφως ανάλογη η πορεία των δύο ομάδων. Από τη μία, η Ρεν τρέχει αήττητο σερί εννέα αγώνων στο πρωτάθλημα, προερχόμενη από τρεις διαδοχικές νίκες. Τελευταία το 2-0 στην έδρα της Λοριάν. Βρίσκεται στη 2η θέση (28β.), παρουσιάζοντας εξαιρετικά αγωνιστικά δείγματα γραφής. Από την άλλη, οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν να σημειώσουν εντός συνόρων «τρίποντο» από τις 3 Οκτώβρη (το 2-0 επί της Μαρσέιγ), όντας στη 13η θέση (18β.). Η ανάγκη τους για βαθμούς είναι δεδομένη. Ωστόσο, εμείς δεν θα μπλέξουμε με τις… ορέξεις τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μεγάλο πρόβλημα για τον τεχνικό των γηπεδούχων, Μπρούνο Ζενεσιό, αποτελεί η χρησιμοποίηση του αμφίβολου Τετ. Εκτός και ο Ζελέν, όπως και ο Τσελίκ για τους φιλοξενούμενους.

Η πρόταση για το ματς είναι το G/G σε αποδόσεις κοντά στο 1.80: Δεν τίθεται θέμα για το εάν δύναται να πετύχει γκολ στην έδρα της η Ρεν. Την ίδια στιγμή, μπορεί η Λιλ να είναι παντελώς αναξιόπιστη για τη νίκη, παρόλα αυτά τη δουλειά της στον τομέα του σκοραρίσματος την κάνει. Τουλάχιστον σε ό, τι αφορά το ένα γκολ που χρειαζόμαστε για το αμφίσκορο. Έχει σημειώσει τέρμα στις 3/5 φετινές εξόδους της στη Ligue 1, μεταξύ αυτών και στις έδρες των Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό.

Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι (22:15, 14η αγωνιστική της Premier League):

Το παράδειγμα της Άστον Βίλα επιβεβαιώνει τον «κανόνα» που θέλει η αλλαγή προπονητή να ωφελεί (έστω και στο ξεκίνημα) την πορεία μιας ομάδας. Μετά και το 2-1 εκτός έδρας επί της Κρίσταλ Πάλας, οι «χωριάτες» (13οι, 16β.) έκαναν το 2/2 με τον Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο τους και δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλό μομέντουμ. Η Μάντσεστερ Σίτι (2η, 29β.) δεν καταλαβαίνει ούτε από… χιόνια, επικρατώντας με το ίδιο σκορ υποδεχόμενη τη Γουέστ Χαμ την περασμένη Κυριακή (28/11). Έτσι, ύστερα κι από την απώλεια βαθμών της Τσέλσι στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1), μείωσε στον έναν πόντο τη διαφορά της από την κορυφή.

Εκτός για τους «πολίτες» οι Λαπόρτ και Ντε Μπρόινε, όπως λογικά θα συμβεί και με τους Γκρίλις (αναδείχθηκε στην Άστον Βίλα) και Φόντεν. Χωρίς σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα οι γηπεδούχοι.

Η πρόταση για το ματς είναι το να σκοράρει η Άστον Βίλα, που κυμαίνεται σε αποδόσεις κοντά στο 1.75: Θα στηριχτούμε στο πολύ καλό μομέντουμ του συνόλου του Στίβεν Τζέραρντ, θέλοντας απλώς ένα γκολ απ' αυτό. Θα μπορούσε να είναι επιλογή και το G/G (κοντά στον διπλασιασμό), αλλά και η απόδοση για (τουλάχιστον) ένα τέρμα της Άστον Βίλα είναι αρκετά τίμια από μόνη της. Εξάλλου, οι «χωριάτες» έχουν σκοράρει στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους με τη Σίτι.

Συνοπτικά, οι προτάσεις:

Ρεν-Λιλ: G/G 1.80
Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι: Άστον Βίλα Over 0,5 γκολ 1.75

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu