Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Νάπολι και Ρεάλ παραμένουν στην κορυφή

Η στοιχηματική στήλη του sport-fm.gr ρίχνει το βλέμμα της στις δοκιμασίες των Νάπολι και Ρεάλ Μαδρίτης, με σκοπό να διατηρήσουν τις πρωτιές και τη διαφορά σε Ιταλία και Ισπανία.

Επιστροφή στην δράση και σήμερα Σάββατο (4/12) με σπουδαίες αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη, από τις οποίες η στοιχηματική στήλη του sport-fm.gr έχει βάλει στο μάτι δύο αναμετρήσεις, από μια σε Ιταλία και Ισπανία, με τα φαβορί να «παίζουν» σε μεγάλες αποδόσεις που τις κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικές.

Νάπολι-Αταλάντα: Φανταστικό παιχνίδι στην Ιταλία με φόντο την κορυφή της Serie A, τους μεν γηπεδούχους να προέρχονται από βαρβάτη εντός έδρας νίκη κόντρα στη Λάτσιο, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έκαναν πάρτι κόντρα στη Βενέτσια (4-0). Ο Σπαλέτι δεν θέλει την παραμικρή απώλεια για να μείνει στην κορυφή, ενώ ο Γκασπερίνι θέλει να βάλει και πάλι σε όλους τα γυαλιά.

Είναι δεδομένο ότι η Αταλάντα δημιουργήσει έναν τρομερό ρυθμό, κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι είναι αήττητή εδώ και 1,5 μήνα σε όλες τις διοργανώσεις. Όμως, η Νάπολι έχει σαν στόχο μόνο το πρωτάθλημα και με όπλο την καυτή έδρα στην οποία δεν έχει κανένα αρνητικό αποτέλεσμα φέτος, θα βρει τη λύση. Επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση που συναντάμε πάνω από το 2.40!

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης: Άλλο ένα σούπερ ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα αυτή τη φορά, με δύο ομάδες που πάνε για μεγάλα πράγματα. Φυσικά οι γηπεδούχοι θέλουν να κερδίσουν για ακόμη μια χρονιά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι φιλοξενούμενοι να επιστρέψουν στην κορυφή της La Liga. Ο Αντσελότι έχει φτιάξει ένα σύνολο που αλήθεια είναι πως δεν... τρομοκρατεί, όμως καταφέρνει να παίρνει τα σημαντικά αποτελέσματα που την έχουν φέρει στο +7.

Με φόρα λοιπόν από την Ευρώπη αλλά και τα επιτυχημένα εγχώρια αποτελέσματα, η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει ικανή να πετύχει το πρώτο ολοκληρωτικό «σπάσιμο» του Ανοέτα και να φύγει με τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, απέναντι σε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Επιλέγουμε το διπλό στην εξαιρετική απόδοση που «παίζει» πάνω από 2.30!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu