Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Ο... θεοπάλαβος όμιλος και το ευρύ σκορ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με αγώνες από Europa και Europa Coference League.

Η Ντινάμο Κιέβου έχασε τα άχαστα, με αποτέλεσμα να μην επιβεβαιωθεί η χθεσινή πρόβλεψη για G/G στη Λισαβόνα, ενώ στο Αταλάντα-Βιγιαρεάλ δεν είχαμε καν σέντρα ελέω χιονόπτωσης! Παραμένει για σήμερα το ποντάρισμα φυσικά, με την στήλη να στρέφεται παράλληλα σε Europa και Europa Conference League.

Νάπολι-Λέστερ: Θεοπάλαβος αποδείχτηκε ο 3ος όμιλος του Europa League, όπου τα μεγάλα φαβορί έφτασαν να παίζουν την ύπαρξή τους τελευταία αγωνιστική. Ορατό το ενδεχόμενο να μείνει μία εκ των δύο εκτός πρώτης δυάδας, με τις «αλεπούδες» να αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα λόγω κορωνοϊού αλλά και τους «παρτενοπέι» να έχουν απόντες ελέω τραυματισμών.

Οι αποδόσεις χρίζουν φαβορί τους Ναπολιτάνους, αλλά και απουσίες έχουν, και σε μυστήριο φεγγάρι βρίσκονται. Όπως και να ΄χει, σκοπιμότητες δεν θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα – βολεύεται και με το χηνάρι η Λέστερ, αντέχει όμως να το πάρει σβηστά; Επιλογή μας το over 2,5 σε αποδόσεις μεταξύ 1.75 και 1.80.

ΠΑΟΚ-Λίνκολν: Η αποστολή του ελληνικού συλλόγου μοιάζει απλή, όμως οι πρόσφατες εμφανίσεις της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν επιτρέπουν και υπέρμετρη αισιοδοξία, ακόμα και αν ο αντίπαλος είναι μια ομάδα από το Γιβραλτάρ.

Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη με ευρύ σκορ προκειμένου να ξεπεράσουν σίγουρα την Σλόβαν Μπρατισλάβας και να μην τους νοιάζει τι θα κάνουν οι Σλοβάκοι στην Κοπεγχάγη, με τη διαφορά τερμάτων να βρίσκεται την ώρα αυτή στο ένα μόλις γκολ.

Ούτε να σκέφτονται δεν θέλουν στην Τούμπα το ενδεχόμενο να στραβώσει το ματς, πάντως να δούμε 5-6-7 γκολ φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Εξαιρετικό το under 4 γύρω στο 1.80, με επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση που σημειωθούν ακριβώς τέσσερα τέρματα. Και με 3-0 γίνεται, πιθανότατα, η δουλειά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu