Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Εμπιστοσύνη στα ειδικά του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr, με το βλέμμα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Το Κύπελλο Ελλάδας επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό στη δράση, με το μεγάλο ντέρμπι «δικεφάλων» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, να ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, αφού… ρεαλιστικά, μιλάμε για δύο ομάδες που έχουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση ως βασικό τους στόχο!

Χωρίς αμφιβολία καμία από τις δύο ομάδες δεν βρίσκεται και στο καλύτερό της φεγγάρι. Τόσο οι «ασπρόμαυροι» όσο και οι «κιτρινόμαυροι» είναι ξεκάθαρο ότι εμφανίζουν αμυντικά και δυσκολίες, που σε συνδυασμό με τις απουσίες μοιάζουν ικανά να μας δώσουν το πολυπόθητο goal-goal, το οποίο θα... εμπιστευτούμε στο άκρως ελκυστικό 1,95.

Η ένταση που θα δημιουργηθεί στην αναμέτρηση με το παραμικρό, ως συνήθως στα ντέρμπι «δικεφάλων» αλλά και το γεγονός ότι μιλάμε για... κουρασμένες ομάδες, μας κάνει να τσεκάρουμε σοβαρά και την επιλογή για καταλογισμό πέναλτι στο 2,62.

Φυσικά ένα τέτοιο ματς το οποίο εκτός από αμφίρροπο, έχει και μια δική του ωραία ιστορία με το πως έχει εξελιχθεί, δεν θα μπορούσαμε να μην κυνηγήσουμε το «άπιαστο». Με μια καλή ματιά στις υψηλές αποδόσεις των ειδικών στοιχημάτων και με δεδομένο ότι το έκανε και με τον Παναιτωλικό με εκτέλεση φάουλ, θα επιλέξουμε να έχει τελική προσπάθεια στο δοκάρι ο Γιώργος Τζαβέλλας, σε απόδοση 90!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu