Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Παιχνίδι στα Κύπελλα με... χάντικαπ και κόρνερ

Δείτε τις στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr από το Κύπελλο Ελλάδας και το Copa del Rey.

Φουλ… Κυπέλλου και την Πέμπτη (20/1) στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, με τη στήλη να συνεχίζει με μία εγχώρια αναμέτρηση και μία για το Copa del Rey.

Έλτσε-Ρεάλ Μαδρίτης (20:00): Νοκ-άουτ παιχνίδι για τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Ανεβασμένη η Έλτσε, η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες σ' όλες τις διοργανώσεις, ούσα παράλληλα αήττητη στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Την περασμένη Κυριακή (16/1) επικράτησε 1-0 υποδεχόμενη τη Βιγιαρεάλ. Την ίδια μέρα η Ρεάλ Μαδρίτης νικούσε 2-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό του ισπανικού Super Cup, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της σεζόν, την ίδια στιγμή που προελαύνει στο πρωτάθλημα.

Αμφότερες οι ομάδες θα έχουν απουσίες, με τον Κάρλο Ανσελότι να αναμένεται βάσει του ρεπορτάζ να προβεί σε ροτέισον. Μεταξύ των παικτών που δεν θα ξεκινήσουν ως βασικοί και ο αρχισκόρερ της Ρεάλ, Καρίμ Μπενζεμά.

Η πρόβλεψη για το παιχνίδι είναι το χάντικαπ (+2) υπέρ της Έλτσε σε αποδόσεις που κυμαίνονται στο 1.70: Δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα της Έλτσε η 15η θέση που έχει στη La Liga, όπως δείχνουν και τα πρόσφατα αποτελέσματά της. Διαθέτει τους παίκτες για να βάλει δύσκολα στους «μερένχες», οι οποίοι ίσως παρουσιαστούν και σχετικά αδειασμένοι ψυχολογικά μετά την κατάκτηση του Super Cup. Εξάλλου, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους και τον Μπενζεμά που συνήθως τους ξελασπώνει με τα γκολ ή τις ασίστ του. Σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων ή έστω την ισοπαλία, αλλά αντίθετα ποντάρουμε στο ότι σε περίπτωση που ηττηθούν στην κανονική διάρκεια, αυτό να συμβεί το πολύ με ένα γκολ διαφορά. Κάτι που είχε επιβεβαιωθεί και τον Οκτώβριο στον αγώνα πρωταθλήματος, με τη Ρεάλ να επικρατεί 2-1 στο Έλτσε.

Άρης-Λαμία (21:30): Η αναμέτρηση που ολοκληρώνει τα πρώτα ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Ακολουθεί ρεβάνς στη Φθιώτιδα, ενώ είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Δεν βρίσκεται σε καλό μομέντουμ ο Άρης, ο οποίος προέρχεται από την ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-0, 5/1) και τη «λευκή» ισοπαλία με τον Απόλλωνα (0-0, 15/1). Αναμένεται αντίδραση από τους «κίτρινους», αφενός μετά τα «γκάζια» του ισχυρού άνδρα του κλαμπ, Θεόδωρου Καρυπίδη, προς τους παίκτες, αφετέρου διότι η πορεία στον θεσμό αποτελεί βασικό στόχο των Θεσσαλονικιών.

Από την άλλη, η Λαμία το περασμένο Σάββατο (15/1) επικράτησε 2-1 υποδεχόμενη τον Ιωνικό. Συνολικά παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο και βάσει εμφανίσεων θα μπορούσε να είχε ήδη μεγαλύτερη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού (στο +4 αυτή τη στιγμή και με αγώνα παραπάνω από τον προτελευταίο Ατρόμητο). Πρόκειται για ομάδα που μπορεί να βάλει δύσκολα (και) στον Άρη, ενώ τείνει να μπει στο… DNA του κλαμπ το Κύπελλο Ελλάδος και η καλή του πορεία σ' αυτό.

Παραμένει σημαντική η απουσία του Καμαρά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν χάσει το «σημείο αναφοράς» στην επίθεσής τους. Συνεχίζουν εκτός για τους φιλοξενούμενους οι Γκαραβέλης, Γκέντσογλου, Ελευθεριάδης και Μανούσος.

Η πρόβλεψη για το ματς είναι τα Οver 5,5 κόρνερ του Άρη στο παιχνίδι σε αποδόσεις που κυμαίνονται στο 1.70: Οι «κίτρινοι» θέλουν σκορ πρόκρισης. Είτε βρουν το πρώτο γκολ είτε όχι, θα επιμένουν για να σκοράρουν, κάτι που θα τους βγάζει μπροστά. Λόγω και της απουσίας του Καμαρά, η μπάλα είναι πολύ πιθανό να πηγαίνει στα άκρα. Πρόκειται για στατιστικό που έχει επιβεβαιωθεί στους 2/3 τελευταίους τους αγώνες ανεξαρτήτως έδρας.



Συνοπτικά, οι προτάσεις:

Έλτσε-Ρεάλ Μαδρίτης: Έλτσε +2 1.70
Άρης-Λαμία: Άρης Οver 5,5 κόρνερ 1.70

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu