Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Ντέρμπι από Τούμπα μέχρι... Γιαουντέ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με ματς από Super League 1 και Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Οι Κυριακές μας είναι συνήθως πιο γεμάτες, ωστόσο και σήμερα υπάρχουν επιλογές – και μάλιστα ντέρμπι. Δύο τα πονταρίσματα, από Ελλάδα αλλά και το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα, με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία με νίκη να βρεθούν στο -6 από τους πρωταθλητές και να δώσουν νέο, μεγάλο ενδιαφέρον στην κούρσα του τίτλου.

Οι δε Πειραιώτες, αν δεν ηττηθούν θα διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας και θα παραμείνουν σε θέση ισχύος, παίρνοντας παράλληλα ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια μετά από έναν δύσκολο Ιανουάριο.

Από 8-1-0 προέρχονται οι Θεσσαλονικείς, που εντός έδρας δεν έχουν χάσει από τα τέλη Νοεμβρίου. Οι πρόσφατες εμφανίσεις του Ολυμπιακού προβληματίζουν και ίσως ο «Δικέφαλος του Βορρά» να έχει την ευκαιρία για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα εμπιστευτούμε την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου άσο σε draw no bet, από 1.80 μέχρι 1.85.

Αίγυπτος-Μαρόκο: Ντέρμπι Βόρειας Αφρικής στο Κύπελλο Εθνών, με την ομάδα του Σαλάχ να αντιμετωπίζει εκείνη του Χακίμι στη Γιαουντέ και τον νικητή να ανταμώνει με το Καμερούν στα ημιτελικά.

Μέχρι τώρα, οι Αιγύπτιοι έχουν 4/4 0-1 γκολ στον θεσμό, ενώ οι Μαροκινοί προέρχονται από δύο συνεχόμενα over 2,5, με τα ματς τους να είναι πιο ανοιχτά.

Φαντάζει πάντως δύσκολο να ανοίξει και το σημερινό ματς, καθώς αναμένεται παιχνίδι σκοπιμότητας. Με το under να... σέρνεται, θα επιλέξουμε ισοπαλία στο ημίχρονο, με αποδόσεις γύρω στο 1.75-1.80.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu