Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Παιχνίδι με επίκεντρο τα γκολ σε Ισπανία και Αγγλία

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr από Ισπανία και Αγγλία.

Φουλ δράση και σήμερα. Η στήλη επικεντρώνεται στα γκολ, δείχνοντας παράλληλα εμπιστοσύνη στην... αύρα του Φρανκ Λάμπαρντ. Δύο επιλογές, από La Liga και Premier League, συνολικής απόδοσης άνω του 3,50.

Κάντιθ-Θέλτα (24η αγωνιστική της La Liga):

Σε δεινή θέση συνεχίζει να βρίσκεται η Κάντιθ, ούσα εντός της ζώνης του υποβιβασμού (18η). Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα (2-1) από τη Μαγιόρκα, με την ανάγκη της για βαθμούς να είναι δεδομένη. Παραμένει η μοναδική ομάδα στη Λίγκα χωρίς νίκη στο γήπεδό της. Παρόλα αυτά, έχει σκοράρει στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της σ' αυτό, στις οποίες επιβεβαιώθηκε και το G/G.

Τα πράγματα πηγαίνουν ασφαλώς καλύτερα για τη Θέλτα, η οποία έχει νικήσει στα τέσσερα από τα έξι πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, τελευταίο εκείνο (2-0) με τη Ράγιο στο Βίγκο. Στη 10η θέση πλέον, δεν ανησυχεί για την παραμονή της, ενώ είναι και στο -5 από την εξάδα.

Άδειο το απουσιολόγιο για τους φιλοξενούμενους, με τους γηπεδούχους να μην έχουν στη διάθεσή τους τους Φαλί, Αντόνε, Καρσελέν και Φέντε.

Η πρόβλεψη για το παιχνίδι είναι το G/G σε αποδόσεις που κυμαίνονται άνω του 2.00: «Καίγεται» για βαθμούς η Κάντιθ, η οποία είναι αναγκασμένη να ψάξει το «τρίποντο». Εξάλλου, μπορεί να μην… σταυρώνει νίκη στο γήπεδό της, ωστόσο εμάς μας αρκεί ότι βρίσκει γκολ. Κάτι που εν πολλοίς ισχύει και για τη -χωρίς άγχος- Θέλτα, που έχει σκοράρει στους 5/6 τελευταίους αγώνες της στο πρωτάθλημα.

Έβερτον-Λιντς (25η αγωνιστική της Premier League): Με ήττα συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της Έβερτον σε ό, τι αφορά το πρωτάθλημα, καθώς τα «ζαχαρωτά» έχασαν 3-1 στην έδρα της Νιούκαστλ. Βέβαια, είχε προηγηθεί η «τεσσάρα» (4-1) επί της Μπρέντφορντ για το Κύπελλο. Από χορταστική ματσάρα (3-3) με την Άστον Βίλα προέρχεται η Λιντς. Σε απόσταση αναπνοής από τη 16η Έβερτον, μόλις στο +4 από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Και οι δύο έχουν θέματα τραυματισμών. Ο Λάμπαρντ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γκρέι, Ντουκουρέ, Μίνα, Μικολένκο και Γκόντφρεϊ, ενώ για τον Μπιέλσα -η θέση του οποίου στη Λιντς είναι επισφαλής- σίγουρα εκτός είναι οι Μπάμφορντ, Φίρπο, Κούπερ και Φίλιπς.

Η πρόβλεψη για το παιχνίδι είναι το 1Χ (διπλή ευκαιρία) + Over 1,5 Goals σε αποδόσεις που κυμαίνονται στο 1.75: Το πρώτο εντός έδρας ματς της Έβερτον επί Λάμπαρντ, για το Κύπελλο, πήγε περίφημα. Ελπίζουμε, για στοιχηματικούς λόγους, να συμβεί κάτι παρόμοιο και για το πρωτάθλημα. Τουλάχιστον να μην ηττηθούν οι γηπεδούχοι. Εφικτή επιλογή, την οποία θα συνδυάσουμε με το να επιτευχθούν τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς. Αμφότερες οι ομάδες μπορούν να βοηθήσουν στο τελευταίο.

Συνοπτικά οι προτάσεις:

Κάντιθ-Θέλτα Goal/Goal 2.05
Έβερτον-Λιντς 1Χ + Over 1,5 Goals 1,75

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu