Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Για το αήττητο ο Ολυμπιακός, με καυτό Βλάχοβιτς η Γιούβε

Η στοιχηματική στήλη του sport-fm.gr εστιάζει σε δύο αναμετρήσεις οι οποίες μοιάζουν ικανές για... ταμείο!

Πριν την ευρωπαϊκή τους μάχη στο Europa League, Ολυμπιακός και Αταλάντα έχουν υποχρεώσεις για τα εγχώρια πρωταθλήματα, σε αναμετρήσεις που παρουσιάζουν τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Η στήλη του sport-fm.gr επέλεξε τα συγκεκριμένα ματς και κάνει επιλογές που μοιάζουν ελκυστικές βάση απόδοσης!

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Δύο ομάδες που πλέον είναι η μέρα με τη νύχτα όσον αφορά τους στόχους τους, μετά και τον αποκλεισμό της «Ένωσης», με τα κίνητρα ωστόσο να είναι τεράστια. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο και να είναι έτοιμοι ενόψει Αταλάντα, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τον Γιαννίκη στην πόρτα της εξόδου θέλουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στο Φάληρο, καθώς μια ακόμα ήττα θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Σε μια σεζόν και συγκεκριμένα σε μια περίοδο που οι Πειραιώτες δεν παίζουν και το καλύτερο ποδόσφαιρο, οι «κιτρινόμαυροι» θα είχαν μεγαλύτερες πιθανότητες αν βρισκόντουσαν σε καλό φεγγάρι. Η παράδοση, το κίνητρο και η δυναμική, καθιστούν τον Ολυμπιακό φαβορί και βάση απόδοσης θα τον στηρίξουμε. Επιλέγουμε λοιπόν τον άσο σε τιμή που βρίσκουμε πάνω από το 1.90!

Αταλάντα-Γιουβέντους: Τεράστια ματσάρα στην Ιταλία με τα δεδομένα να έχουν αλλάξει το τελευταίο διάστημα. Η έλευση του Βλάχοβιτς στο Τορίνο μοιάζει να την έχει αναγεννήσει σε όλα τα επίπεδα, κάνοντάς την να μοιάζει ασταμάτητη και επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο, κερδίζοντας πίσω την παλιά της αίγλη, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι πριν τον Ολυμπιακό δεν είναι και στα καλύτερά τους.

Μπορεί το Μπέργκαμο να μοιάζει δύσκολο, όμως η Αταλάντα για να το πούμε και πιο απλά έχει κερδίσει την Γιουβέντους μόλις μια φορά τα τελευταία 20 χρόνια! Η διαφορά δυναμικότητας το τελευταίο διάστημα και η φόρα των φιλοξενούμενων, μας... αναγκάζει να επιλέξουμε το «διπλό» σε απόδοση πάνω από το 2.50!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu