Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Στήριξη σε ΠΑΟΚ και Λειψία

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr από τα Playoffs του Europa League και του Europa Conference League.

Συνέχεια στην ευρωπαϊκή εβδομάδα που διανύουμε, με τη στήλη να επιλέγει δύο αναμετρήσεις από το πρόγραμμα της Πέμπτης (17/2).

Μίντιλαντ-ΠΑΟΚ (19:45, πρώτος αγώνας για τα Playoffs του Europa Conference League): Ώρα Ευρώπης για τον «δικέφαλο του Βορρά». Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου αφήνει στην άκρη το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, θέλει ωστόσο να χτίσει πάνω στις καλές της εμφανίσεις εν όψει της συνέχειας, η οποία επιθυμεί να συμπεριλαμβάνει και την παρουσία της στους «16» του Europa Conference League.

Τουλάχιστον αξιοπρεπής η πορεία της Μίντιλαντ στον 6ο όμιλο του Europa League. Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις (τις κατέλαβαν οι Ερυθρός Αστέρας και Μπράγκα). Παρόλα αυτά, απόψε θα έχει να αντιπαρέλθει και την αγωνιστική απραξία δύο μηνών, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος Δανίας (όπου βρίσκεται στην πρώτη θέση).

Η πρόταση για το παιχνίδι είναι το Χ2 σε αποδόσεις που κυμαίνονται στο 1.80: Θα στηριχτούμε στο καλό πρόσωπο που δείχνει το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΟΚ σε συνδυασμό και με την απουσία επίσημων αγώνων για τους Δανούς. Τίμια η απόδοση του να μην ηττηθούν οι Θεσσαλονικείς και θα την επιλέξουμε.

Λειψία-Ρεάλ Σοσιεδάδ (22:00, πρώτος αγώνας για τα Playoffs του Europa League): Αισθητή η βελτίωση στις τάξεις της Λειψίας από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ντομένικο Τεντέσκο, με τους «ταύρους» να μετρούν έξι νίκες σε εννιά παιχνίδια υπό την καθοδήγηση του 36χρονου τεχνικού. Στην 6η θέση της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Με τα πάνω και τα κάτω τους φέτος οι Βάσκοι, οι οποίοι εσχάτως αποκλείστηκαν και από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ισπανίας.

Αμφότερες προέρχονται από εντός έδρας νίκες στις Λίγκες τους (κόντρα σε Κολωνία και Γρανάδα, αντίστοιχα).

Η πρόταση για το παιχνίδι είναι η νίκη της Λειψίας σε αποδόσεις που κυμαίνονται στο 1.85: Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η γερμανική ομάδα, η οποία με τη δύναμη της έδρας της θέλει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Σοσιεδάδ. Θα την εμπιστευτούμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu