Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Φαβορί και… κάρτες

Με το βλέμμα στραμμένο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι σημερινές προτάσεις.

Επιστροφή στη δράση αλλά με εθνικές ομάδες και με τα πρωταθλήματα να βρίσκονται στον... πάγο. Για αυτό και θα ασχοληθούμε με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπως είναι λογικό.

Ελλάδα-Ισπανία (21:45): Το τελευταίο της χαρτί, μέχρι το επόμενο, παίζει σήμερα η Εθνική μας ομάδα, αφού μόνο με νίκη μπορεί να συνεχίσει να ελπίζει για να καταλάβει την δεύτερη θέση. Τα προβλήματα δεν λείπουν για την Ελλάδα, με κομβικοτέρα αυτά των Μπακασέτα, Μαυροπανου ενώ εκτός είναι και ο Χατζηδιάκος, με την εικόνα της ομάδας του Φαν'τ Σχιπ να προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα αφού λείπει η σταθερότητα!

Από την άλλη μεριά, η Ισπανία αποτελεί μια τρομερά ποιοτική ομάδα αλλά σαφώς αποδυναμωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αποδεικνύεται και από τις απώλειες που είχε απέναντι σε Ελλάδα και Σουηδία, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την πρωτιά. Ομάδα που της αρέσει να παίζει με την κατοχή, να δημιουργεί διαρκώς αλλά έχει τα αμυντικά της ζητήματα. Έχει και η ομάδα του Λουίς Ενρίκε τα θέματα της, αλλά το ροτέισον είναι μεγάλο και μπορεί να τα καλύψει.

Φαβορί οι Ισπανοί και βλέποντας το χωρίς συναισθηματιαμούς, οδηγούμαστε στο 2 & over 1,5 goals σε απόδοση 1,80.

Σλοβακία-Σλοβενία (21:45): Από τα πιο ωραία ματς της βραδιάς αλλά δυστυχώς χωρίς ενδιαφέρον αφου αμφότερες δεν μπορούν να τερματίσουν πάνω από την τρίτη θέση. Θα παίξουν το παιχνίδι τους, προφανώς ανοιχτά χωρίς σκοπιμότητες, θα πάρουν και ευκαιρίες αρκετοί νέοι παίκτες.

Ο καλός ρυθμός, αλλά και γενικότερα ότι είναι δυο ομάδες με ορισμένους σκληροτράχηλους μεσοαμυντικούς, μπορεί να παίξει ρόλο στο να υπάρξουν ορισμένα δυνατά μαρκαρίσματος και νεύρα. Άλλωστε τα ματς και των δυο, έχουν συνήθως κάρτες, φάουλ και νεύρα οπότε το over 3,5 στις κάρτες (1,65) μπορεί να επιβεβαιωθεί. Δεν ζητάμε και πολλές άλλωστε, τέσσερις...

Συνοπτικά οι προτάσεις:

Ελλάδα-Ισπανία: 2 & over 1,5 goals (1,80)
Σλοβακία-Σλοβενία: over 3,5 κάρτες (1,65)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu