Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις για τον τελικό Κυπέλλου: Με οδηγό τα «φορτωμένα» ειδικά

Το sport-fm.gr σας παρουσιάζει ενδιαφέρουσες επιλογές για το παιχνίδι που μονοπωλεί τον σημερινό ενδιαφέρον, τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ!

Μπορεί το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα να είναι πλούσιο σε Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία, ωστόσο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας είναι αυτός που με διαφορά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο το πολυπόθητο τρόπαιο και το sport-fm.gr σας παρουσιάζει 2+1 στοιχηματικές προτάσεις για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Αναγνωριστικό ξεκίνημα με σφιχτές άμυνες

Με δεδομένο ότι μιλάμε για έναν τελικό, είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι δύο διεκδικητές θα μπουν στο ματς με πρώτο τους μέλημα να διαφυλάξουν το μηδέν στις άμυνές τους. Κανείς μα κανείς δεν θέλει να δεχθεί γκολ στην έναρξη του παιχνιδιού και να βρεθεί να κυνηγάει. Από την στιγμή που μιλάμε για παιχνίδι χωρίς… επιστροφή και οι μεν και οι δε θα είναι προετοιμασμένοι και με το μυαλό να χαλάσουν το μυαλό του αντιπάλου. Επιλέγουμε την επιλογή Πρώτο Γκολ στην αναμέτρηση μετά το 28:00’, σε απόδοση που «παίζει» πάνω από 2,00.

Ο εκρηκτικός και καρτάκιας Αμρ Ουάρντα

Αν ο χαρακτήρας του δεν ήταν τόσο «ιδιαίτερος», ο Αμρ Ουάρντα είναι πολύ πιθανόν να αγωνιζόταν σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αφού το ταλέντο ξεχειλίζει από μέσα του. Στις καλές του μέρες μπορεί να φέρει ανάποδα κάθε άμυνα και να τρυπώσει παντού. Πρόκειται για έναν ευέξαπτο αθλητή που συχνά πυκνά πρωταγωνιστεί σε τσαμπουκάδες εντός αγωνιστικούς χώρου. Μάλιστα, σε επτά παιχνίδια που αγωνίστηκε στα φετινά playoffs, «κατάφερε» να συγκεντρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, με πιο χαρακτηριστική την αγκωνιά στο ματς με τον Αστέρα. Όλα αυτά, μαζί με το πάθος που είναι 100% σίγουρο ότι θα βγάλει στο ΟΑΚΑ, μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε να κιτρινιστεί στην ελκυστικότατη απόδοση 4,00.

Fun Bet

Βάση της εικόνας που έχει παρουσιάσει αλλά και τις αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες, ο Ολυμπιακός φαίνεται να είναι το φαβορί σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς καταφέρουν να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά έχουν σκορ τίτλου μέχρι και πριν τη λήξη, θα κάνουν καθυστερήσεις στα τελευταία λεπτά για να φτάσουν πιο κοντά στην κούπα. Οι τερματοφύλακες αποτελούν έναν εύκολο τρόπο να συμβεί αυτό και για αυτό το λόγο θα επιλέξουμε ο Ζοσέ Σα να δεχτεί κίτρινη κάρτα σε απόδοση που βρίσκουμε από το 7,50 έως και το 8,50!

Συνοπτικά οι προτάσεις μου

Πρώτο γκολ μετά το 28:00’ (2,00+)
Αμρ Ουάρντα να δεχθεί κίτρινη κάρτα (3,85-4,15)
Fun Bet: Ζοσέ Σα να δεχθεί κίτρινη κάρτα (7,50-8,50)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu