Στοίχημα

Χάνεις τα εύκολα over/under; Δες γιατί και πώς θα «πρασινίσει» το ταμείο

Στοιχηματική θεωρία για τα πονταρίσματα σε over και under, γιατί χάνονται εύκολα δελτία και πως θα βελτιώσετε το ταμείο σας.

Πόσα και πόσα χαμένα δελτία έχετε δει, με τη χαμηλότερη απόδοση ή το θεωρητικά πιο εύκολο ποντάρισμα, να οδηγεί στον “κουβά”; Πόσες φορές χάσατε ένα “οβεράκι” ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση και έμειναν στο… 1-1;

Δεδομένα, πολλές. Γιατί συμβαίνει αυτό; Τι πρέπει να προσέξετε στις επιλογές των over/under για ένα δελτίο και ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές από τις προσφερόμενες αγορές;

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα με πολύ δυνατές επιλογές από τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Στο παρακάτω κείμενο θα αναλύσουμε τι πάει στραβά και χάνονται τέτοιου είδους πονταρίσματα, ποια είναι τα πιο δημοφιλή στοιχήματα στα γκολ και τι πρέπει να διορθώσετε για να αποφύγετε τον “κουβά”.

Αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν τα Over/Under


Η συγκεκριμένη επιλογή στοιχήματος φαίνεται εύκολη κοιτώντας τα στατιστικά των δύο ομάδων, αλλά, δεν αρκεί μόνο αυτό για να καταλήξουμε στο σημείο.

Οι βασικοί παράγοντες είναι η φόρμα ομάδων στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, όπως και η φόρμα γηπεδούχου στα πιο πρόσφατα εντός και η φόρμα φιλοξενούμενου στα πιο πρόσφατα εκτός. Όμως, ένα ποντάρισμα επηρεάζεται εξίσου από τις καιρικές συνθήκες, την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αλλά πολύ περισσότερο από τις απουσίες των δύο αντιπάλων από τραυματισμούς ή τιμωρίες.

Επίσης, είναι απαραίτητο να μελετήσετε για το κίνητρο που έχει η κάθε ομάδα στο ματς, την προϊστορία ανάμεσά τους και φυσικά, τα συνολικά στατιστικά του πρωταθλήματος.

Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ με κωδικό BOOK-70


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Ασιατικά Under/Over


Πολλές από τις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, προσφέρουν και τις ασιατικές αγορές στο Under/Over, οι οποίες χωρίζονται στις ολόκληρες (Under/Over 2, 3, 4 κλπ) και στις split (Under/Over 2.25, 2.75, 3.25 κλπ).

Over 2/Under 2Αν επιλέξετε να ποντάρετε στο Over 2 σε έναν αγώνα, θα κερδίσετε ολόκληρο το ποντάρισμα αν σημειωθούν συνολικά 3 ή περισσότερα τέρματα. Σε περίπτωση που σημειωθούν ακριβώς δυο γκολ θα σας επιστραφεί το ποντάρισμα, ενώ αν σημειωθούν 0 ή 1 τέρματα, τότε θα χάσετε το στοίχημά σας.

Aν επιλέξετε να ποντάρετε στο Under 2 ενός παιχνιδιού, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό αν σημειωθούν 0 ή 1 γκολ. Αν σημειωθούν 2 ακριβώς τότε θα σας επιστραφεί το ποντάρισμα, ενώ αν σημειωθούν τρία ή περισσότερα, τότε το στοίχημά σας θα χαθεί.

Over 2.25/Under 2.25


Εδώ, αν επιλέξετε το Over 2.25 ενός αγώνα κερδίζετε ολόκληρο το ποσό αν σημειωθούν συνολικά 3 ή περισσότερα τέρματα, αν σημειωθούν ακριβώς 2 τότε χάνετε μόνο το μισό σας ποντάρισμα, ενώ αν σημειωθούν 0 ή 1 γκολ, τότε χάνετε ολόκληρο το στοίχημα.

Αν επιλέξετε να ποντάρετε στο Under 2.25 ενός αγώνα, κερδίζετε ολόκληρο το στοίχημα αν σημειωθούν συνολικά 0 ή 1 τέρματα, αν σημειωθούν δυο θα κερδίσετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους, ενώ θα χάσετε ολόκληρο το στοίχημά σας αν σημειωθούν τρία ή περισσότερα.

Over 2.75/Under 2.75


Εδώ, αν επιλέξετε το Over 2.75 ενός αγώνα θα κερδίσετε ολόκληρο το ποσό αν σημειωθούν τέσσερα ή περισσότερα γκολ, αν σημειωθούν ακριβώς τρία τότε θα κερδίσετε το 50% του συνολικού κέρδους, ενώ αν σημειωθούν 0, 1 ή 2 τέρματα, τότε το στοίχημά σας θα χαθεί.

Στη συγκεκριμένη αγορά, αν ποντάρετε στο Under 2.75 ενός αγώνα, κερδίζετε ολόκληρο το ποντάρισμα αν σημειωθούν 0, 1 ή 2 τέρματα, ενώ αν σημειωθούν τρία, τότε θα χάσετε μόνον το μισό σας ποντάρισμα. Αν πάλι σημειωθούν τέσσερα ή περισσότερα, τότε θα χάσετε ολόκληρο το ποσό.

Συμπεραίνουμε ότι επιλέγοντας πονταρίσματα με ασιατικά χάντικαπ, πολλές φορές ανεβάζετε το ρίσκο και το line των τερμάτων που πρέπει να σημειωθούν, όμως κερδίζετε σε απόδοση και μειώνετε τις πιθανότητες χασούρας στο ταμείο της ημέρας.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu