Στοίχημα

Πόνταρε σε αποδόσεις 1.80 και θα έχεις θετικό ταμείο. Δες πως λειτουργεί

Θεωρία στοιχήματος με ανάλυση της τακτικής πονταρίσματος σε αποδόσεις του 1.80. Πως λειτουργεί στην πράξη και πως θα έρθει το θετικό ταμείο.

Στο στοίχημα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα σε οδηγήσουν στο κέρδος ή στην αποτυχία. Ο ένας δρόμος δεν παρεκκλίνει πολύ από τον άλλον. Αυτό που χρειάζεται είναι να μην παίζεις στα “τυφλά” αλλά να διαχειρίζεσαι τα χρήματα και τα πονταρίσματα που τοποθετείς με έξυπνο τρόπο.

Στις fonbet κριτικες θα δεις γιατί πρόκειται για μια κορυφαία στοιχηματική εταιρία στο διαδίκτυο.

Εν ολίγοις, ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στο στοίχημα είναι η στρατηγική. Κάθε παίκτης οφείλει προτού ξεκινήσει την ενασχόλησή του με το στοίχημα ή κατά τη διάρκεια, να μελετά και να καταλήξει στη δική του στρατηγική παιχνιδιού.

Η ύπαρξη στρατηγικής είναι ο μόνος τρόπος που θα αποφέρει κέρδη και ενδεχομένως να μην είναι παροδικά, αλλά να συντελέσουν ένα μακροχρόνια θετικό ταμείο.

Οι στρατηγικές είναι σημαντικές για τους παίκτες που βλέπουν το στοίχημα μακροχρόνια και αναζητούν το κέρδος πέρα από την ψυχαγωγία. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο ώστε να μάθει τις στρατηγικές που υπάρχουν και να δημιουργήσει ένα κατάλληλο πλάνο γι’ αυτόν.

Στο Betarades.gr από τη στήλη θεωρία στοιχήματος σας έχουμε παρουσιάσει πολλές και διαφορετικές στρατηγικές. Καμία δεν αποτελεί εγγύηση για συνεχόμενα ταμεία προφανώς, όλες όμως είναι χρήσιμες και μπορούν να αποβούν κερδοφόρες αν εφαρμοστούν σωστά.

Στο κείμενο παρακάτω, θα αναλύσουμε την στρατηγική με το ποντάρισμα σε αποδόσεις του 1.80.

Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ με κωδικό BOOK-70


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Η συγκεκριμένη στρατηγική περιλαμβάνει μονά στοιχήματα σε αποδόσεις περίπου στο 1.80. Δεν είναι απαραίτητο να ποντάρουμε ακριβώς σε αυτή την απόδοση, αλλά το νόημα είναι να επιλέγουμε σημεία με μέσο όρο απόδοσης στο 1.80 κατά τη διάρκεια της στρατηγικής μας.

Για να γίνει πιο εύκολα κατανοητό, γιατί η συγκεκριμένη επιλογή απόδοσης είναι πιο αποτελεσματική θα σας παρουσιάσουμε παραδείγματα. Είναι σημαντικό να δούμε πώς λειτουργεί στην πράξη αυτή η προοδευτική στοιχηματική στρατηγική. Πριν ξεκινήσουμε, ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα αρχικό bankroll 80 μονάδες και ότι παίζουμε δύο στοιχήματα την εβδομάδα, άρα 8 στοιχήματα το μήνα.

Το σύστημα αυτό είναι ιδανικό για αρχάριους παίκτες. Αρχικά, ποντάρουμε το ίδιο ποσό σε κάθε στοίχημά μας. Δεν αλλάζουμε ποντάρισμα ούτε όταν κερδίζουμε, ούτε όταν χάνουμε το σημείο μας.

Δείτε το στην πράξη, με βάση το παράδειγμα:

1: 10 Χ 1.80 = +8 μονάδες (κερδισμένο)

2: 10 Χ 1.80 = -10 μονάδες (χαμένο)

3: 10 Χ 1.80 = +8 μονάδες (κερδισμένο)

4: 10 Χ 1.80 = +8 μονάδες (κερδισμένο)

5: 10 Χ 1.80 = -10 μονάδες (χαμένο)

6: 10 Χ 1.80 = +8 μονάδες (κερδισμένο)

7: 10 Χ 1.80 = -10 μονάδες (χαμένο)

8: 10 Χ 1.80 = +8 μονάδες (κερδισμένο)

Από το παραπάνω παράδειγμα προκύπτει ότι αρκεί να πιάσετε μόνο τα 5 από τα 8 στοιχήματά σας για να έχετε θετικό πρόσημο στο τέλος των πονταρισμάτων. 5 Χ 8 μονάδες =40 μονάδες, μείον τις 30 χαμένες μονάδες, άρα θα έχετε κέρδος 10 μονάδες το μήνα.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι η συγκεκριμένη τακτική αφορά προφανώς τους παίκτες που κοιτούν μακροπρόθεσμα και διαθέτουν υπομονή. Με αυτό το σύστημα επιδιώκουμε το μικρό και σταθερό θετικό πρόσημο σε βάθος χρόνου. Προφανώς δεν ταιριάζει στους παίκτες που θέλουν να κυνηγούν το μεγάλο κέρδος.

Μία άλλη επιλογή στο συγκεκριμένο σύστημα είναι το ποντάρισμα των θετικών μονάδων από το κερδισμένο στοίχημα. Δηλαδή ποντάρισμα 8 μονάδων όταν επιβεβαιωθεί το πρώτο ποντάρισμα.

Το παραπάνω σύστημα είναι πολύ απλό στην εφαρμογή του, ωστόσο θέλει υπομονή και επιμονή. Και πάνω απ’ όλα θέλει καλή ενημέρωση τα σημεία που επιλέγουμε να έχουν αξία.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu