Στοίχημα

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στην εθνική Γαλλίας

Προγνωστικά στοιχήματος από το Nations League, με δύο επιλογές στις αναμετρήσεις της Κροατίας με τη Δανία και εκείνη της Γαλλίας εναντίον της Αυστρίας.

Το Nations League μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα προγνωστικα στοιχημα και σήμερα, μπαίνουν στο πρόγραμμα όλες οι μεγάλες εθνικές ομάδες και προμηνύονται… ματσάρες, ειδικά στην πρώτη κατηγορία της διοργάνωσης.

Παίρνει το ντέρμπι κορυφής


Η Κροατία υποδέχεται στο στάδιο “Μάξιμιρ” του Ζάγκρεμπ τη Δανία (21:45, Novasports 4HD) και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να πάρει εκείνη το πάνω χέρι στη διεκδίκηση της πρωτιάς στον όμιλο που παράλληλα εξασφαλίζει τη συμμετοχή στο Final-4.

Οι Κροάτες πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, καθώς πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες απέναντι σε Δανία και Γαλλία. Μάλιστα, τα κατάφεραν με το ίδιο σκορ 0-1 και αμφότερες οι αναμετρήσεις ήταν εκτός έδρας.

Δύο σερί νίκες και μία ισοπαλία είναι ο θετικός απολογισμός στον όμιλο για το συγκρότημα του Ζλάτκο Ντάλιτς. Στην αποστολή βρίσκεται και ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, πλέον, ο 33χρονος Βίντα, αλλά και ο μέσος Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ Μαδρίτης, που πάτησε τα 37 του χρόνια.

Η Δανία έκανε τρομερή πορεία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ήταν στην πρώτη θέση του γκρουπ της, μπήκε εξίσου φουριόζα και στο Nations League, με δύο εκτός έδρας επιτυχίες απέναντι σε Γαλλία και Αυστρία με σκορ 1-2. Έχασε από την Κροατία στην τρίτη αγωνιστική (0-1) και επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες με την εντός έδρας νίκη, με 2-0, επί της Αυστρίας.

Η Δανία είναι στην κορυφή με +2 από την Κροατία, όμως με “όπλο” την έδρα και το 0-1 του πρώτου γύρου, οι γηπεδούχοι μπορούν να αποσπάσουν αποτέλεσμα. Ποντάρουμε στον 1 DNB σε απόδοση 1.80.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Παλεύει να μην υποβιβαστεί η Γαλλία


Η Γαλλία είναι απογοητευτική στο Nations League, έχει συμπληρώσει τέσσερις αναμετρήσεις στον όμιλο δίχως να έχει πανηγυρίσει νίκη, ενώ αγωνίζεται με όλα σχεδόν τα αστέρια της. Οι “Τρικολόρ” υποδέχονται την Αυστρία (21:45, Novasports 1HD) με στόχο φυσικά την πρώτη νίκη, αλλά ταυτόχρονα να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη β’ κατηγορία.

Η ήττα από τη Δανία εντός έδρας, με 1-2, ήταν το πρώτο “σοκ” για τους Γάλλους, ακολούθησαν δύο σερί ισοπαλίες με σκορ 1-1, όμως έχασαν και το δεύτερο εντός έδρας από την Κροατία (0-1) και εκεί άρχισε η αμφισβήτηση και ο προβληματισμός.

Ούτε η Αυστρία έχει εντυπωσιάσει με την εικόνα της στη διοργάνωση, έχει σημειώσει μόλις μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές, καθώς και μία ισοπαλία ως θετικά αποτελέσματα. Μετρά 3/5 παιχνίδια τελευταία με γκολ εκατέρωθεν.

Οι Γάλλοι έχουν απουσίες, με τους Λορίς, Μπενζεμά, Καντέ, Λούκας και Τεό Ερναντέζ να είναι μερικές από τις σημαντικότερες. Θα έχουν ευκαιρίες και οι φιλοξενούμενοι στο ματς, συνεπώς ποντάρουμε στο goal/goal σε απόδοση 2.05.

Συνοπτικά τα προγνωστικά στοιχήματος


Κροατία - Δανία | 1 DNB (1.80)
Γαλλία - Αυστρία | Goal/Goal (2.05)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu