Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ας της δώσουμε μια ευκαιρία

Πολύ μεγάλο και ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα, με αναμετρήσεις από όλες τις ηπείρους. Ναι, μέχρι και Αφρική υπάρχει στο κουπόνι.

Μέρες που είναι λοιπόν, πάμε να ρισκάρουμε σε μια απόδοση «βουνό». Μπρέντα – Φέγενορντ το ζευγάρι, από την Α’ Ολλανδίας. Και βλέποντας τη βαθμολογία κάποιος, θα πει «εύκολο διπλό, παίζει η ουραγός της κατάταξης με την 3η». Λογική η σκέψη, αλλά όταν βγαίνει ο Απρίλιος, προσμετρώνται και άλλα στοιχεία. Οπως το κίνητρο. Τεράστια κουβέντα αυτή, βρίσκεται μόνιμα στη σκέψη μας προς το τέλος των πρωταθλημάτων.

Η Μπρέντα (NAC για τους φίλους της) ρίχνει ένα από τα τελευταία της χαρτιά στη μάχη της σωτηρίας. Με 31 βαθμούς έχει πιάσει… στασίδι στη 18η θέση και ο απευθείας υποβιβασμός είναι προ των πυλών. Τι χρειάζεται; Να ξεπεράσει μία εκ των Εξέλσιορ ή Ντε Γκράαφσαπ, ώστε να πάει στα μπαράζ παραμονής. Μόνο έτσι θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της.

Αν δούμε και την αγωνιστική της κατάσταση, διαπιστώνουμε ότι τελευταία χάνει στις λεπτομέρειες. Ελλειμμα πίστης; Χαμηλό ηθικό; Ποιος ξέρει. Η ουσία είναι ότι αδυνατεί να πάρει τους βαθμούς που απαιτούνται για να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της σωτηρίας. Αλλά, το παλεύει…

Και ερχόμαστε στη Φέγενορντ. Καταρχάς, παρατάσσεται απόψε με αρκετές (και σημαντικές) απουσίες. Δεν έχει νόημα να παραθέσουμε τα ονόματα αυτών που λείπουν, πιθανόν να μην σας λένε κάτι. Ωστόσο, το πιο σοβαρό στοιχείο που μας οδηγεί στο ποντάρισμα είναι η βαθμολογική άνεση που έχει η ομάδα του Ρότερνταμ. Κατά 99% έχει εξασφαλίσει την 3η θέση και το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, εξάλλου στα δύο τελευταία ματς αντιμετωπίζει αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες.

Πάμε στην απόδοση, άλλωστε όταν κάποιος θέλει να «στοιχειοθετήσει» ένα σημείο και να φτάσει σε προγνωστικό, εκεί καταλήγει. 6.75 ο άσος, 4.75 το Χ, 1.30 το διπλό. Με βάση τη λογική, δίκαιο το σετ. Με βάση όμως την ανάγκη και το κίνητρο, η Μπρέντα έχει πιθανότητες. Περισσότερες από όσες μαρτυρούν οι συγκεκριμένες τιμές. Θα αγοράσουμε λοιπόν τη διπλή ευκαιρία (1Χ). Στο 3.00 κυκλοφορεί, αξίζει μια «τουφεκιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu