Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Βολική ισοπαλία, ελκυστικό αουτσάιντερ, δυνατό φαβορί

Η πρώτη φάση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κάτω των 20 ετών, που διεξάγεται εδώ και λίγες μέρες στα γήπεδα της Πολωνίας, ολοκληρώνεται απόψε με τέσσερις αναμετρήσεις.

Ολες έχουν ενδιαφέρον, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο, για προγνωστικά στοιχήματος.

Η Γαλλία, πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου βάσει αποδόσεων, έχει περάσει στην επόμενη φάση και χρειάζεται έναν βαθμό απέναντι στο Μάλι, ούτως ώστε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Το καλό για τους Γάλλους είναι ότι και οι Αφρικανοί ευνοούνται από το σενάριο της ισοπαλίας (περνάνε σίγουρα ως δεύτεροι), συνεπώς δεν αποκλείεται να συμβιβαστούν. Η ισοπαλία είναι στο 2.80.

Στο έτερο ματς του πέμπτου ομίλου, ο Παναμάς αντιμετωπίζει τη Σαουδική Αραβία. Ο Παναμάς έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης, είτε μέσω της δεύτερης θέσης είτε (κυρίως) μέσω της τρίτης. Απαραίτητη προϋπόθεση να νικήσει τη Σαουδική Αραβία με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ. Το διπλό (νίκη Παναμά) πληρώνει 3 μονάδες.

Στο έκτο γκρουπ τα πάντα παραμένουν ανοιχτά, αφού η Αργεντινή έχει έξι βαθμούς και η Πορτογαλία με τη Νότια Κορέα ακολουθούν με τρεις. Το πρόβλημα στο ματς της Αργεντινής με την Ν. Κορέα είναι ότι οι Νοτιαμερικανοί περνάνε ακόμα και με ήττα (ως τρίτοι), θα ξέρουν τις τελικές βαθμολογίες πριν από τη σέντρα και άρα θα μπορούν να επιλέξουν αντίπαλο. Αν βγουν πρώτοι (με νίκη ή ισοπαλία), πιθανότατα πέφτουν πάνω στο Μάλι, που δεν αποτελεί εύκολο εμπόδιο.

Αντίθετα, η Πορτογαλία, ένα από τα μεγάλα φαβορί πριν από την έναρξη του τουρνουά, δεν έχει πολλά περιθώρια. Οφείλει να νικήσει τη Νότια Αφρική και να εξασφαλίσει το εισιτήριό της στην επόμενη φάση. Το διπλό προσφέρεται σε χαμηλές αποδόσεις, αν το επιλέξει κανείς από ημίχρονο, ανεβάζει την απόδοση στο 1.65.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu