Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα από Γιουρόπα Λιγκ

Πλούσια αγωνιστική δράση απόψε για την τέταρτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, με δυνατές και άκρως ενδιαφέρουσες «μονομαχίες» για τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Βραδιά Γιουρόπα Λιγκ η αποψινή, με 23 αναμετρήσεις για όλα τα γούστα.

Το πρώτο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε είναι αυτό ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Καραμπάκ για την τέταρτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου. Οι Κύπριοι υποδέχονται στο «ΓΣΠ» τους Αζέρους, με μοναδικό στόχο το τρίποντο, το οποίο θα τους κρατήσει ζωντανούς στην υπόθεση πρόκριση. Στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις έναν βαθμό, με πιθανή νίκη απόψε ο ΑΠΟΕΛ πιάνει στη δεύτερη θέση την αποψινή του αντίπαλο. Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι πριν δύο εβδομάδες, με τον ΑΠΟΕΛ να παρουσιάζει καλή εικόνα και να είναι η ομάδα που ίσως άξιζε το κάτι παραπάνω. Επτά νίκες και τρεις ήττες ο απολογισμός στα δέκα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια για τον θεσμό, με n/g έληξαν τα έξι από αυτά, ενώ μόλις σε ένα δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα οι γηπεδούχοι.

Από την άλλη, η Καραμπάγκ δείχνει τον τελευταίο καιρό πως δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μπορεί να «τρέχει» ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, παρόλα αυτά μετρά μόλις μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα και αυτή χάρη σε ένα γκολ στο τέλος του παιχνιδιού απέναντι στη Σεμπάιλ. Στο πρωτάθλημα κάνει έναν «υγιεινό» περίπατο, για αυτό ακριβώς τον λόγο όλοι εντός ομάδας δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην ευρωπαϊκή πορεία. Νωπές ακόμα οι…μνήμες από τις μεταξύ τους «μάχες» για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πριν τρεις μήνες, εκεί όπου οι Κύπριοι είχαν πάρει την πρόκριση. Έξι n/g στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ μετρούν οι Αζέροι, πέντε εκ των οποίων έληξαν με Under.

Πρόκειται για μια αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Σε καλύτερη κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Κύπριοι, μεγάλο ρόλο παίζει τόσο το κίνητρο όσο και ο παράγοντας έδρα. Επιλογή μας λοιπόν ο άσος σε τιμές κοντά στο 2.25.

Ένα από τα πιο ενδιαφέρον παιχνίδια του σημερινού κουπονιού στο Γιουρόπα Λιγκ είναι αυτό ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Ρόμα για τον δέκατο όμιλο. Στις 22:00 λοιπόν οι Γερμανοί καλούνται να πάρουν τη νίκη στο «Μπορούσια Παρκ» για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. Στην τέταρτη θέση του ομίλου με μόλις δύο πόντους, παρουσιάζει τελείως διαφορετική εικόνα σε σχέση με τις εγχώριες υποχρεώσεις της. Εκεί όπου το περασμένο Σάββατο έφυγε με το διπλό από το Λεβερκούζεν, επικρατώντας της Μπάγερ με 2-1 και διατηρήθηκε στη κορυφή της Μπουντεσλίγκα και στο +3 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ. Αμφίβολοι για την αποψινή αναμέτρηση δίνονται οι βασικοί Εμπολό, Ελβέντι και Πλεά. Μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της για τον θεσμό, με τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ με Over έληξαν τα 5 από τα έξι εντός έδρας παιχνίδια της.

Σε καλό «φεγγάρι» φαίνεται πως βρίσκεται και η Ρόμα, η οποία παραμένει αήττητη για οκτώ σερί παιχνίδια σε Ιταλία και Ευρώπη. Μάλιστα έχει δεχθεί μόλις μία ήττα στα 14 επίσημα παιχνίδια της τη φετινή σεζόν, έχοντας απολογισμό 7 νίκες και 6 ισοπαλίες. Στην πρώτη θέση του ομίλου με πέντε βαθμούς, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη πριν δύο εβδομάδες απέναντι στους Γερμανούς, καθώς ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Προέρχεται από την μεγάλη εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Νάπολι, ένα αποτέλεσμα που την ανέβασε στην τρίτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος. Σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ έχει μόλις μία ήττα στα οκτώ πιο πρόσφατα εκτός έδρας, με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, έχοντας παράλληλα και 6 g/g και 5 Over σε αυτά.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορούν τα «πουλάρια» να συνεχίσουν τις…υψηλές πτήσεις τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ. Η εξαιρετική πορεία στη φετινή Μπουντεσλίγκα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να κοιτάξουν κάτι άλλο πέρα από αυτή, όπως για παράδειγμα μια ευρωπαϊκή διάκριση. Με τη Ρόμα σε καλή κατάσταση, επιλογή μας για το αποψινό παιχνίδι αποτελεί το 2 DNB σε απόδοση κοντά στο 2.40!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu