Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυνατά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ

Οι επαναληπτικοί των πρώτων προκριματικών γύρων τόσο του Τσαμπιονς Λιγκ όσο και του Γιουρόπα Λιγκ είναι αυτοί που ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι.

Αρκετά πλούσιο το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ, με τις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Μια εβδομάδα μετά τα πρώτα παιχνίδια, σήμερα διεξάγονται οι επαναληπτικοί του α’ προκριματικού γύρου, με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Το πρώτο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι ο επαναληπτικός της Βαλέτα με την Ντουντελάνζ (21:00) στην Μάλτα για τον α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ντουντελάνζ αν και προηγήθηκε στο Λουξεμβούργο στο πρώτο μέρος με 2-0, τελικά δέχθηκε την ισοφάριση (2-2), με την υπόθεση πρόκριση να παραμένει ανοικτή. Η Βαλέτα, η οποία έχει προκριθεί μόλις μια φορά στους τελευταίους πέντε πιο πρόσφατους προκριματικούς γύρους του θεσμού, θέλει να «χτίσει» πάνω στο αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Αντίθετα, η Ντουντελάνζ έχει με το μέρος της την εμπειρία από την ονειρική περσινή σεζόν που έκανε στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα πιο ποιοτικό ρόστερ από την αντίπαλό της.

Με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να αφήνει υποσχέσεις, και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρόκριση. Θεωρούμε δεδομένο πως το παιχνίδι θα έχει γκολ και από τις δύο πλευρές, για αυτό επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 1.70.

Εδώ μπορείτε να δείτε τους τζίρους στις μεγαλύτερες αναμετρήσεις!

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και περνάμε στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Σούντουβα. Στην Λιθουανία ο Ερυθρός Αστέρας αν και ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, τελικώς δεν τα κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και «κόλλησε» στην λευκή ισοπαλία. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, με την διαφορά ποιότητας να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή.

Θεωρούμε πως οι Σέρβοι θα μπουν από νωρίς αρκετά δυνατά για να μην «μπλέξουν» σε περιπέτειες. Επιλογή μας λοιπόν αποτελεί το να μπουν από δύο γκολ και πάνω στο πρώτο 45λεπτο, με το Over 1.5 ημιχρόνου να το βρίσκουμε σε απόδοση 2.25.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu