Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Δύο διπλά με μεγάλη αξία από Αγγλία και Ρωσία

Τα παιχνίδια για την πρώτη αγωνιστική της Premier League είναι εκείνα που ξεχωρίζουν στο σημερινό, πλούσιο, στοιχηματικό κουπόνι, με πρεμιέρα να έχουμε τόσο στη Ligue 1, όσο και στην Primeira Liga.

Τα παιχνίδια για την πρώτη αγωνιστική της αγγλικής Premier League είναι εκείνα που ξεχωρίζουν στο σημερινό, πλούσιο, στοιχηματικό κουπόνι, με πρεμιέρα να έχουμε τόσο στη γαλλική Ligue 1, όσο και στην Πορτογαλική Primeira Liga.

Η πρώτη αναμέτρηση που ξεχωρίσαμε στα σημερινά μας προγνωστικά για στοίχημα, είναι αυτή ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Έβερτον, η οποία θα ξεκινήσει στις 17:00 στο «Σέλχαστ Παρκ» του Λονδίνου. Οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν άνετα τελικά την παραμονή τους στην περσινή σεζόν, πραγματοποιώντας πολύ καλή πορεία το τελευταίο τρίμηνο, με 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες στα τελευταία 15 παιχνίδια της.

Ο έμπειρος προπονητής Ρόι Χοντγκσον παρέμεινε στον πάγκο των «αετών», οι οποίοι ενισχύθηκαν σημαντικά κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Μέτρια προς κακή η εικόνα της Πάλας στα 8 φιλικά που έδωσε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, παίρνοντας μόλις μία νίκη μαζί με 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Ο Ζαχά παρέμεινε τελικά αν και είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να αποχωρήσει, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Γουάν Μπισάκα, ο οποίος αποχώρησε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την άλλη, η Έβερτον πραγματοποίησε εντυπωσιακές μεταγραφές, αγοράζοντας τον Γάλλο μπακ Σιντιμπέ και τον επιθετικό Κεν από τη Γιουβέντους.

Μία νίκη, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες στα φιλικά που έπαιξε το καλοκαίρι, πέρσι τερμάτισε στην 7η θέση, χάνοντας το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Έβερτον παραμένει αήττητη στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Πάλας, θέλει να μπει με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα και έχει την ποιότητα να τα καταφέρει κόντρα σε μια Κρίσταλ Πάλας με αρκετά προβλήματα. Επιλογή μας το διπλό, σε απόδοση 2.40.

Το δεύτερο παιχνίδι που κέντρισε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον προέρχεται από τη Ρωσία και είναι αυτό ανάμεσα σε Ντιναμό Μόσχας και Ζενίτ που θα ξεκινήσει στις 19:00. Πέμπτη αγωνιστική στη ρώσικη Premier League, με τη Ζενίτ να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και τη Ντιναμό στη 10η με 1 νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Οι γηπεδούχοι έμειναν στο 0-0 κόντρα στην Σπαρτάκ την περασμένη αγωνιστική παρά το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη παραπάνω για περισσότερο από ένα ημίχρονο. Εμφανίζει αρκετά προβλήματα επιθετικά, με τα 4 επίσημα φετινά παιχνίδια της να έχουν μείνει στο under.

Όσο για την πρωταθλήτρια Ζενίτ, μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Κράσνονταρ την περασμένη εβδομάδα, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Η ομάδα της Πετρούπολης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμα 100% έτοιμη, ωστόσο έχει δείξει πως και δικαίως θεωρείται και φέτος το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. 6 νίκες μετράει η Ζενίτ στις 8 τελευταίες συναντήσεις της με την Ντιναμό Μόσχας. Το διπλό σε απόδοση 2.25 σε ένα παιχνίδι δύο ομάδων με σαφή διαφορά ποιότητας έχει μεγάλη αξία και γι αυτό θα αποτελέσει την δευτερη επιλογή μας για σήμερα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu