Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Εκτός έδρας για το πρώτο βήμα πρόκρισης ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος

Εκτός έδρας καλούνται να πραγματοποιήσουν απόψε το πρώτο βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος.

Πολλές και διάφορες οι διαθέσιμες επιλογές για στοίχημα σήμερα, με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις των τριών εκπροσώπων της χώρας μας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League να τραβούν πάνω τους τα περισσότερα βλέμματα.

Η πρώτη χρονικά αναμέτρηση από αυτές που θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά θα ξεκινήσει στις 19:15 και δεν είναι άλλη από αυτή της ΑΕΚ στη Ρουμανία και την έδρα της Κραϊόβα. Η ΑΕΚ καλείται να δώσει το πρώτο της επίσημο φετινό παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που τερμάτισε στην τρίτη θέση του περσινού ρουμάνικου πρωταθλήματος και στον προηγούμενο γύρο χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να πάρει την πρόκριση κόντρα στην ουγγρική Χόνβεντ, ενώ στον προκριματικό απέκλεισαν με δύο νίκες τη Σαμπαΐλ από το Αζερμπαϊτζάν. Σήμερα, δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, καθώς η UEFA τους τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, διότι οπαδοί της τραυμάτισαν τον διαιτητή μετά από ρήψη αντικειμένου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Χόνβεντ. Έτσι, αυτή θα είναι μία από τις σπάνιες φορές που αμφότερες οι αναμετρήσεις σε ένα ζευγάρι θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία φιλάθλων, αφού θυμίζουμε πως και η ΑΕΚ έχει τιμωρηθεί αναλόγως για τα επεισόδια στο περσινό ματς με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ.

Με νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου της η ΑΕΚ, αναμένεται να έχει διαφορετική αγωνιστική εικόνα σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, με σαφώς επιθετικότερη φιλοσοφία και περισσότερη κατοχή μπάλας. Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές απαιτούν χρόνο και είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές να μην έχουν αφομοιώσει ακόμα τα θέλω του προπονητή τους στο 100%. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Λαμπρόπουλος και ο τραυματίας Τσιγκρίνσκι, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Κρίστισιτς και Μπακάκη. Μόλις μία ήττα για την Κραϊόβα στα 8 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος, αυτή κόντρα στην Χέρμανσταντ την περασμένη Κυριακή. Under τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια των Ρουμάνων, under και τα 6 από τα 7 φιλικά που έδωσε η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μεγαλύτερη ποιότητα, για αυτό και προτείνουμε το διπλό, σε απόδοση 2.40.

Το δεύτερο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε, είναι αυτό του Άρη στη Νορβηγία κόντρα στη Μόλντε, με ώρα έναρξης τις 20:00. Μετά τη δύσκολη πρόκριση επί της ΑΕ Λεμεσού, οι Θεσσαλονικείς έχουν τώρα μπροστά μία ακόμα απαιτητικότερη δοκιμασία, με αντίπαλο την φορμαρισμένη και πρωτοπόρο του νορβηγικού πρωταθλήματος Μόλντε.

Μπορεί το ένα γκολ να ήταν αρκετό τελικά για να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Κυπρίων, αλλά κόντρα στους νορβηγούς ο Άρης θα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερος, ειδικά στην τελική του προσπάθεια, αν θέλει να παλέψει στα ίσια για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο προπονητής των «κίτρινων» τιμωρήθηκε από την UEFA και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι. Η Μόλντε στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την σέρβικη Τσουκαρίτσκι με μία νίκη και μία ισοπαλία, ενώ παραμένει αήττητη στα 9 τελευταία παιχνίδια που έδωσε. Έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματός της με 39 γκολ, παρουσιάζοντας πάρα πολύ καλή εικόνα ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια της, μετρώντας μόλις μία ήττα στα πιο πρόσφατα 24. Επιλογή μας το εύρος γκολ 2-3, σε απόδοση 1.97.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu