Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ενα combo κι ένα στήριγμα

Διεθνή φιλικά και κάποια σκόρπια ματς πρωταθλημάτων περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα…

Μπορεί ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ να σηματοδότησε το φινάλε της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ευρώπη, ωστόσο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Βλέπετε, την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάνε δύο πολύ σημαντικές διοργανώσεις.

Το Κόπα Αμέρικα, που ως γνωστό αφορά στην CONMEBOL με ομάδες από τη Νότια Αμερική και παράλληλα το Gold Cup, που διοργανώνεται από την CONCACAF και στο οποίο συμμετέχουν χώρες από τη Βόρεια και Κεντρική Αμερική.

Συνεπώς τα σημερινά φιλικά έχουν σημασία, τόσο για τους παίκτες, που θέλουν να βρουν ρυθμό, όσο και για τους προπονητές.

Στη Λίμα και συγκεκριμένα στο επιβλητικό «Μονουμεντάλ», το Περού φιλοξενεί την Κόστα Ρίκα. Η πραγματικότητα στις δύο ομάδες, που συμμετείχαν πέρσι στο Μουντιάλ της Ρωσίας, είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Το Περού διατήρησε τον Αργεντινό Ρικάρντο Γκαρέκα στην άκρη του πάγκου και έδωσε συνέχεια στο φιλόδοξο πρότζεκτ που «τρέχει» εδώ και μια τετραετία.

Η Κόστα Ρίκα, από την άλλη, προχώρησε σε αλλαγές. Εδιωξε τον προηγούμενο προπονητή, που είχε φτιάξει ένα συμπαγές σύνολο και πήγε σε διαφορετικό στυλ. Ο Ουρουγουανός Γκουστάβο Ματόσας, που ανέλαβε, φημίζεται για το επιθετικό ποδόσφαιρο που παρουσιάζει, έχοντας πάντως αρκετά χρόνια να πετύχει κάτι σημαντικό, μετά από εκείνη την υπέροχη πορεία που είχε στο Μεξικό με τη Λεόν.

Μάλιστα η πρόσφατη ήττα της Κόστα Ρίκα από τη Γουατεμάλα προκάλεσε έντονη δυσφορία στον τοπικό Τύπο. Χωρίς τον εμβληματικό γκολκίπερ της Ρεάλ, Κέιλορ Νάβας, οι Κοσταρικανοί δύσκολα θα πάρουν αποτέλεσμα απέναντι στο Περού. Ο άσος είναι χαμηλά (1.50) και προκειμένου να ανεβάσουμε την απόδοση, τον συνδυάζουμε με το over (2.50).

Από τα υπόλοιπα ματς στο κουπόνι ΟΠΑΠ και πιο συγκεκριμένα τα πλέι οφ τίτλου στην Κολομβία, κρατάμε τον άσο της Ντεπορτίβο Πάστο κόντρα στη Μαγκνταλένα. Ένα επίπεδο πιο πάνω οι γηπεδούχοι και με κίνητρο να προλάβουν την πρώτη θέση (που οδηγεί στον τελικό), απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πλέον χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο και ήδη σκέφτεται τις διακοπές και την επόμενη σεζόν. Ο άσος άνοιξε στο 1.75, αλλά όσο πλησιάζει η σέντρα του αγώνα, υποχωρεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu