Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ενδιαφέρουσες «μάχες» σε Τσάμπιονς Λιγκ

Συνέχεια δράσης στο σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ με Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου απόψε διεξάγονται οι επτά εναπομείναντες αναμετρήσεις για τη 2η φάση των προκριματικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πρώτο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι η αναμέτρηση της Μπάτε Μπορίσοφ με τη Ρόζενμποργκ. Οι Λευκορώσοι τα… χρειάστηκαν στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Πολωνική Πιάστ Γκλίβιτσε, παίρνοντας τελικώς την πρόκριση μιας και στο τελευταίο δεκάλεπτο του επαναληπτικού αγώνα (1-1 το πρώτο ματς) έκαναν την ολική ανατροπή και επικράτησαν με 2-1 στην Πολωνία. Στο φετινό πρωτάθλημα, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η Μπάτε βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας την καλύτερη άμυνα. Παραμένει αήττητη στα τελευταία οκτώ σε όλες τις διοργανώσεις με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ στα 6 εξ αυτών επιβεβαιώθηκε το Over.

Από την άλλη πλευρά τώρα, η Ρόζενμποργκ δείχνει σταδιακά να βρίσκει τα πατήματά της και να αφήνει πίσω της το κάκιστο ξεκίνημα που έκανε τη φετινή σεζόν. Τρέχει ένα σερί πέντε νικών σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Λίνφιλντ με δύο νίκες και συνολικό σκορ 6-0. Στην έκτη θέση του πρωταθλήματος προσπαθεί να «αναρριχηθεί» και να μειώσει την απόσταση από την κορυφή. Στα τελευταία έξι παιχνίδια της έχει βρει δίχτυα τουλάχιστον μια φορά, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία της μόλις σε τρία.

Η κληρωτίδα φαίνεται πως έβγαλε ένα αρκετά ενδιαφέρον ζευγάρι, με την λογική να λέει πως η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, η Μπάτε έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια, ενώ παράλληλα δείχνει πιο έτοιμη αυτή την περίοδο. Επιλογή μας λοιπόν ο άσος που πληρώνει πολύ καλά σε απόδοση 2.38.

Εδώ μπορείς να βρεις τις καλύτερες στοιχηματικές της αγοράς!

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Μάριμπορ με αντίπαλο την ΑΪΚ Στοκχόλμης για τον ίδιο θεσμό. Οι Σλοβένοι «καθάρισαν» εύκολα την υπόθεση πρόκριση απέναντι στην Βαλούρ στον προηγούμενο γύρο, επικρατώντας και στα δύο παιχνίδια με συνολικό σκορ 5-0, σφραγίζοντας έτσι το εισιτήριο για την συνέχεια. Στο πρωτάθλημά τους ωστόσο παρουσιάζουν διαφορετικό πρόσωπο, καθώς στα δύο πρώτα παιχνίδια έχουν μια ήττα και μια ισοπαλία, κάτι το οποίο προς το παρών δεν φαίνεται να ανησυχεί τον προπονητή, Ντάρκο Μίλανιτς, που δήλωσε πως στόχος είναι η πρόκριση. Στα τελευταία οκτώ εντός έδρας παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ μετρά ρεκόρ 4-3-1.

Οι Σουηδοί τώρα, βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση μιας και το πρωτάθλημά τους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η ΑΪΚ στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασε το εμπόδιο της Αραράτ πιο δύσκολα από ότι θα περίμενε κανείς, καθώς στον επαναληπτικό του πρώτου παιχνιδιού (ήττα με 2-1), επικράτησε στην έδρα της με 3-1 χάρη σε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο προκριματικό. Σε ανοδική πορεία η ομάδα της Στοκχόλμης, μετρά τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια, έχοντας πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ στα τέσσερα από αυτά.

Αναμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, άλλωστε και το σετ των αποδόσεων το αποδεικνύει αυτό. Δυσκολοκατάβλητη εντός έδρας η Μάριμπορ, ενώ η ΑΪΚ με την σειρά της θα είναι πιο προσεκτική και υποψιασμένη μετά την εκτός έδρας ήττα από την Αραράτ. Επιλέγουμε λοιπόν την ισοπαλία σε απόδοση 3.20.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu