Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές με γκολ στα προκριματικά του Euro 2020

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τα προκριματικά του Euro 2020, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που υπόσχονται γκολ και θέαμα.

Το πρώτο παιχνίδι που κέντρισε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον, είναι η αναμέτρηση Καζακστάν – Κύπρος για την έβδομη αγωνιστική του ένατου ομίλου. Παρότι υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες για την κατάληψη της δεύτερης θέσης και από τις δύο ομάδες, ουσιαστικά έχουν αποκλειστεί από τα τελικά της διοργάνωσης, μιας και η διαφορά των οκτώ βαθμών από τη Ρωσία δύσκολα μπορεί να καλυφθεί.

Επομένως, απόψε αναμένουμε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, με τις ομάδες να είναι απαλλαγμένες από το άγχος της πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι άλλωστε, στις τελευταίες έντεκα εντός έδρας υποχρεώσεις τους σε προκριματική φάση Γιούρο, εμφάνισαν οκτώ Over, ενώ στη φετινή διοργάνωση μετρούν 3/3 Over.

Από την άλλη, η Κύπρος προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με το Καζακστάν και την εκτός έδρας νίκη επί του Σαν Μαρίνο. Στα οκτώ πιο πρόσφατα εκτός έδρας σε επίπεδο προκριματικής φάσης, μετρούν τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ ενδιαφέρον είναι πως τα επτά εξ αυτών έληξαν με Over. Μάλιστα, μετρά τέσσερα Over 1.5 ημιχρόνου στα έξι παιχνίδια του ένατου ομίλου!

Οι βαθμολογική τους θέση είναι τέτοια, που τους επιτρέπει να παίξουν πιο ανοιχτά και ελεύθερα. Άλλωστε, είναι ομάδες που στα παιχνίδια τους μπαίνουν αρκετά τέρματα. Επιλογή μας λοιπόν το Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Για τα καλύτερα online καζίνο της Ελλάδας ενημερώσου εδώ!

Το δεύτερο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε είναι η αναμέτρηση στο Ρότερνταμ, ανάμεσα σε Ολλανδία και Βόρεια Ιρλανδία για τον τρίτο όμιλο. Οι Ολλανδοί βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο -3 από τη Γερμανία και τη σημερινή τους αντίπαλο, έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο. Η εμφατική εκτός έδρας νίκη επί των «πάντσερ» με 4-2, σε συνδυασμό με τη νίκη επί της Εσθονίας με 4-0, έδειξαν πως η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Σε επίπεδο προκριματικών Γιούρο, μετρούν 9/12 εντός έδρας Over, οκτώ εκ των οποίων μάλιστα με Over 3.5! Παράλληλα και τα τέσσερα παιχνίδια της για τον τρίτο όμιλο έληξαν με Over 3.5.

Η Βόρεια Ιρλανδία με τη σειρά της, προέρχεται από την πρώτη της ήττα στον όμιλο ,καθώς υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Γερμανίας, χάνοντας με 2-0 στο Μπέλφαστ. Μια αρκετά δουλεμένη και συμπαγής ομάδα, έχει την καλύτερη άμυνα του ομίλου με μόλις τέσσερα γκολ παθητικό. Μόλις μία ήττα στα επτά πιο πρόσφατα για τα προκριματικά Γιούρο, μετρώντας παράλληλα πέντε νίκες και μία ισοπαλία.

Οι «οράνιε» παίζουν εξαιρετικό και άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό. Μια πολύ σημαντική αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση πρόκρισης για τα τελικά του Γιούρο 2020. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι πως το «Ντε Κάουπ» θα είναι κατάμεστο, με το sold out να έχει ανακοινωθεί εδώ και περίπου έναν μήνα! Οι Ολλανδοί μπορούν να πάρουν το τρίποντο και να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ. Επιλέγουμε το σημείο 4-6 γκολ σε απόδοση 2.60.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu