Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιστροφή με Γαλλία και Ισπανία

εθνικές ομάδες…τέλος! Επιστροφή στην αγωνιστική δράση σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουμε αυτό το τριήμερο, ενώ απόψε έχουμε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία.

Το πρώτο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι η εκτός έδρας δοκιμασία της Λυών με την Αμιάν στις 21:45 για την πέμπτη στροφή της Λιγκ 1. Οι «λιονέ» μετά το εξαιρετικό τους ξεκίνημα τη φετινή σεζόν, με δύο εντυπωσιακές νίκες επί της Μονακό (3-0 εκτός) και της Ανζέ (6-0 εντός), δεν μπόρεσαν να έχουν ανάλογη συνέχεια έχοντας μία ήττα και μία ισοπαλία στα επόμενα παιχνίδια.

Τα αποτελέσματα αυτά έφεραν γκρίνια στις τάξεις των οπαδών, με την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων να δίνει τον απαραίτητο χρόνο για να πέσουν οι τόνοι. Δεν έχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, για αυτό τον λόγο ο αποψινός αγώνας είναι αρκετά σημαντικός. Στα τελευταία επτά εκτός έδρας παιχνίδια τους σε επίπεδο Σαμπιονά, μετρούν πέντε νίκες και δύο ήττες, ενώ έχουν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στα έξι από αυτά. «Όπλο» της η παράδοση, που την θέλει στις πέντε πιο πρόσφατες επισκέψεις της στην έδρα της Αμιάν να έχει το απόλυτο νικών.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη, μετρούν μία μόλις νίκη (1-0 εντός τη Λιλ) και τρεις ήττες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, παραμένοντας εντός επικίνδυνης ζώνης με τρεις βαθμούς. Στα εντός έδρας πάντως, παρουσιάζουν μια δυναμική και ένα καλό πρόσωπο, ενώ ενδεικτικό είναι πως στα τελευταία δέκα στο «Σταντ ντε λα Λικόρν» έχουν δεχθεί μόλις μία ήττα (από τη Ναντ φέτος), έχοντας παράλληλα πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Μάλιστα, η τελευταία ήττα πριν τη φετινή ήταν από την αποψινή της αντίπαλο, τη Λυών.

Η Λυών δε έχει την ευχέρεια να «πετάξει» και άλλους βαθμούς στην αρχή του πρωταθλήματος. Η διαφορά δυναμικότητας είναι τέτοια, που μια σοβαρή Λυών μπορεί να φύγει εύκολα με το διπλό στις αποσκευές της από την έδρα της Αμιάν. Επιλέγουμε λοιπόν το διπλό σε απόδοση 1.75.

Το δεύτερο παιχνίδι που μας κέντρισε το στοιχηματικό ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Μαγιόρκα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την τέταρτη αγωνιστική της La Liga. Οι νησιώτες, μετά τη νίκη επί της Εϊμπάρ με 2-1 στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τρέχουν ένα μικρό σερί δύο ηττών από Σοσιεδάδ και Βαλένθια. Η Αθλέτικ με τη σειρά της κάνει εντυπωσιακή πορεία σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με επτά βαθμούς, πίσω μόνο από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι μεγάλες εντός έδρας νίκες επί της Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα και η άνετη επικράτηση στο ντέρμπι των Βάσκων επί της Σοσιεδάδ, αλλά και η ενδιάμεση εκτός έδρας ισοπαλία με τη Χετάφε, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της.

Μια Αθλέτικ πάντως, που εκτός έδρας συναντά συχνά δυσκολίες, καθώς στα τελευταία έντεκα εκτός για το πρωτάθλημα μετρά μόλις τρεις νίκες, ενώ στα επτά εξ αυτών επιβεβαιώθηκε το N/G.

Αναμένουμε ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι, με δεδομένο πως και οι ομάδες έχουν να δώσουν επίσημο παιχνίδι τουλάχιστον δέκα ημέρες. Σε συνδυασμό με τις εκτός έδρας επιδόσεις της Αθλέτικ, θεωρούμε πως μια πιθανή ισοπαλία δεν θα χαλάσει καμία από τις ομάδες. Επιλογή μας λοιπόν η ισοπαλία σε απόδοση 3.00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu