Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιστροφή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Μετά το γεμάτο ευρωπαϊκό τριήμερο σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, ξεκινά και πάλι η αγωνιστική δράση στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η πρώτη μας ανάλυση για σήμερα, είναι το παιχνίδι ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Μπόρνμουθ στο «Σεντ Μέριζ Στάντιουμ», αναμέτρηση με την οποία ανοίγει η αυλαία της έκτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Ισόβαθμες με επτά βαθμούς οι δύο ομάδες, με ρεκόρ 2-1-2 στις πρώτες πέντε στροφές του πρωταθλήματος.

Οι «άγιοι» μετά το άσχημο ξεκίνημά τους και τις δύο ήττες από Μπέρνλι και Λίβερπουλ, τρέχουν ένα μικρό αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, με νίκες επί της Μπράιτον και της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (πιο πρόσφατη), αλλά και την εντός έδρας ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1). Πλέον, η Σαουθάμπτον ψάχνει την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Στα τελευταία έξι εντός σε επίπεδο πρωταθλήματος μετρά ισάριθμα g/g, ενώ τα τέσσερα εξ αυτών έληξαν με Over. Τέλος, δεν έχει ηττηθεί ποτέ εντός έδρας από την Μπόρνμουθ στις δώδεκα μεταξύ τους μονομαχίες (8-4-0).

Η Μπόρνμουθ από την άλλη, προέρχεται από την καλύτερη και πιο γεμάτη εμφάνισή της τη φετινή σεζόν, επικρατώντας εντός έδρας της Έβερτον με 3-1. Με το τρίποντο αυτό επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά από δύο διαδοχικές ήττες από Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ με το ίδιο σκορ 3-1. Αξιοσημείωτο στατιστικό είναι πως και τα πέντε παιχνίδια της για το πρωτάθλημα έχουν λήξει με g/g, ενώ στα τέσσερα από αυτά επιβεβαιώθηκε και το Over.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες και μάλιστα παρουσιάζοντας καλή εικόνα. Η Σαουθάμπτον μπορεί να επιστρέψει στα εντός έδρας θετικά αποτελέσματα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δέχεται εύκολα το εκτός έδρας γκολ. Επιλογή μας λοιπόν ο άσος σε απόδοση 2.20.

Αναλυτικά στατιστικά ποδοσφαίρου από όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα!

Το δεύτερο παιχνίδι από το σημερινό κουπόνι που κέντρισε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον, είναι η αναμέτρηση της Κάλιαρι με τη Τζένοα στη Σαρδηνία για την τέταρτη αγωνιστική της Σέριε Α. Η Κάλιαρι την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισε τους πρώτους της βαθμούς, περνώντας εύκολα από την έδρα της Πάρμα με 3-1. Μετά τις ήττες από Μπρέσια και Ίντερ, φαίνεται πως βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό και αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. G/G οι τρεις από τις τέσσερις επίσημες φετινές αναμετρήσεις της, g/g και τα 9 από τα 11 τελευταία της παιχνίδια κόντρα στη Τζένοα!

Μια Τζένοα που την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, στο εντός έδρας με την Αταλάντα με 2-1, και ενώ είχε ισοφαρίσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αρκετά επιθετική παρουσιάζεται στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, όμως δείχνει πως έχει και αρκετά αμυντικά προβλήματα. Ενδεικτικό πως και τα τέσσερα επίσημα παιχνίδια της φέτος έληξαν με g/g και Over.

Αναμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ακόμα ψάχνονται. Οι προϊστορία αλλά και οι αμυντικές επιδόσεις τις Τζένοα, μας οδηγούν στον συνδυασμό g/g και Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu