Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ευκαιρία για την Ουρουγουάη

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων σε Λατινική Αμερική και Αφρική, διατηρώντας ζωντανό το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων εν μέσω καύσωνα!

Δεύτερη «στροφή» για τον 5ο όμιλο του Κόπα Αφρικα, εκεί όπου δίνουν το «παρών» Μάλι, Τυνησία, Ανγκόλα και Μαυριτανία. Το παιχνίδι που θα ποντάρουμε ξεκινάει στις 17:30 στο Σουέζ της Αιγύπτου, με τη Μαυριτανία να αντιμετωπίζει την Ανγκόλα.

Η Ανγκόλα παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στην Τυνησία, καταφέρνοντας να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολύ υψηλές βλέψεις. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έδειξε χαρακτήρα, δεν τα παράτησε και κατάφερε να φτάσει στο 1-1 με γκολ του… γνωστού μας, πρώην του ΠΑΟΚ, Τζαλμά Κάμπος. Η Μαυριτανία στην πρεμιέρα της εμφάνισε αμυντικές αδυναμίας και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από το Μάλι (4-1). Φάνηκε πως έχει πρόθεση να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά κατάλαβε με σκληρό τρόπο, πως τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι στην παρθενική της συμμετοχή σε Κόπα Αφρικα.

Η Ανγκόλα είναι σαφέστατα ομάδα με μεγαλύτερη ποιότητα, μετράει μόλις μία ήττα στα τελευταία 9 παιχνίδια της (6Ν, 2Ι, 1Η) και θέλει όσο τίποτα να πάρει τη νίκη που θα της δώσει μεγάλες ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Σέρβος προπονητής της Σρντίεγιαν Βασίλιεβιτς θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του και εμείς επιλέγουμε το διπλό της Ανγκόλας, με απόδοση 1.88. Η επιθετική φιλοσοφία της Μαυριτανίας, σε συνδυασμό με τα αμυντικά της προβλήματα, λογικά θα δώσουν και γκολ στο παιχνίδι. Ο συνδυασμός του διπλού με Over 1.5, ανεβάζει την απόδοση στο 2.60.

Πάμε και στο Κόπα Αμέρικα. Στις 22:00 η Ουρουγουάη παίζει με το Περού, στην «Αρένα Φόντε Νόβα» του Σαλβαντόρ. Η «σελέστε» κέρδισε τη Χιλή (1-0) στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου της και εξασφάλισε την πρωτιά, γεγονός που την έφερε αντιμέτωπη με το αξιόμαχο Περού. Οι «ίνκας», παρά το γεγονός πως γνώρισαν τη συντριβή (5-0) από τη Βραζιλία στο τελευταίο παιχνίδι του δικού τους ομίλου, κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση ως τρίτοι (συγκέντρωσαν 4 βαθμούς). Οι Ουρουγουανοί θέλουν να προκριθούν στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα για πρώτη φορά από το 2011 (όταν έφτασαν μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου για 15η και τελευταία φορά στην ιστορία τους) και δεν βλέπουμε πώς μπορούν να αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Παρά το γεγονός πως ο τραυματίας Ματίας Βεσίνο θα απουσιάσει και ο Ντιέγκο Λαξάλτ πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι διαθέσιμος, η Ουρουγουάη έχει δείξει αξιοθαύμαστη σοβαρότητα έως τώρα στη διοργάνωση και η λογική λέει πως θα εκμεταλλευτεί την ανωτερότητά της και θα ξεπεράσει το εμπόδιο των Περουβιανών. Για την ομάδα του Αργεντινού Ρικάρντο Γκαρέκα θα απουσιάσει ο Τζέφερσον Φαρφάν, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στο υπόλοιπο της διοργάνωσης. Μια σοβαρή Ουρουγουάη με κίνητρο μπορεί να καθαρίσει χωρίς προβλήματα το Περού. Σοβαρότητα υπάρχει, κίνητρο υπάρχει, συνεπώς επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 1.67.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu