Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Για μια θέση στα ημιτελικά

Πλούσια αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ, με δύο αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και 8 παιχνίδια για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρώτη αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι το παιχνίδι της Σενεγάλης με το Μπενίν που διεξάγεται στο Κάιρο (19:00). Τα «λιοντάρια» πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης νικώντας την Ουγκάντα με 1-0 χάρη στο τέρμα του Σαντιό Μανέ στο 15’. Μάλιστα, ο σταρ της Λίβερπουλ θα μπορούσε να «κλειδώσει» την νίκη στο 61’, όμως αστόχησε από την άσπρη βούλα. Σε γενικές γραμμές η Σενεγάλη ήταν καλύτερη σε όλο το ματς και δίκαια πήρε την πρόκριση. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Αλιού Σισέ, θα στερηθεί σε ακόμα ένα παιχνίδι της υπηρεσίες του βασικού του κίπερ, Εντουάρντ Μεντί. Εντυπωσιακό είναι το στατιστικό που θέλει στα οκτώ τελευταία επίσημα παιχνίδια της Σενεγάλης να επιβεβαιώνεται το N/G, ενώ τα 6 από αυτά έληξαν Under.

Το Μπενίν συνεχίζει στην διοργάνωση χωρίς να έχει πετύχει ακόμα νίκη! Σε τέσσερα παιχνίδια μετρά ισάριθμες ισοπαλίες. Στους «16», πέταξε εκτός συνέχειας το Μαρόκο στα πέναλτι (1-1 κ.α., 4-1 πέν.), σε ένα παιχνίδι πάντως όπου είχε και την τύχη με το μέρος του, καθώς το Μαρόκο ήταν σαφώς καλύτερο. Σημαντικό νέο για τον Μισέλ Ντισουγιέρ η επιστροφή του Στιβ Μουνιέ που εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει, ενώ εκτός θα μείνει βασικός στόπερ, Καλέντ Αντενόν, λόγω τιμωρίας.

Η Σενεγάλη διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ με εμπειρία και ποιότητα, κυρίως από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Αλλωστε, παραμένει ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση. Επιλογή μας ο άσσος και N/G σε απόδοση 1.72.

Για πιο αναλυτικά στατιστικά και βαθμολογίες στοίχημα.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Νιγηρία τίθεται αντιμέτωπη με τη Νότια Αφρική. Σε ένα ματς «διαφήμιση» του αθλήματος, η Νιγηρία με ανατροπή στην ανατροπή (!) επικράτησε 3-2 του Καμερούν, παίρνοντας το εισιτήριο για τους «8». Αυτή η πρόκριση φαίνεται πως έχει κρύψει… κάτω από το χαλί τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στην ομάδα και την ομοσπονδία, με κύριο θέμα τα μπόνους. Στα τελευταία επτά παιχνίδια της μετρά έξι N/G, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 6/7.

Τη μεγαλύτερη έκπληξη έως τώρα στη διοργάνωση έκανε η Νότια Αφρική, που άφησε εκτός συνέχειας την οικοδέσποινα, Αίγυπτο (1-0). Η «μπαφάνα-μπαφάνα» διαχειρίστηκε εξαιρετικά το παιχνίδι κλείνοντας τους διαδρόμους και χτυπώντας κυρίως στην κόντρα. Και τα τέσσερα παιχνίδια της στη διοργάνωση έχουν λήξει με σκορ 1-0 (2 νίκες και 2 ήττες).

Η Νιγηρία παρουσιάζει πιο σταθερό πρόσωπο στο τουρνουά, διαθέτει ικανές μονάδες, ενώ πλέον είναι υποψιασμένη μετά το «σοκ» που υπέστη η Αίγυπτος από τη Νότια Αφρική. Επιλέγουμε λοιπόν τον άσο σε απόδοση 2.00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu