Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Για μια θέση στον τελικό

Χιλή και Περού «μονομαχούν» στο γήπεδο της Γκρέμιο, στο Πόρτο Αλέγκρε, για μια θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής για το Κόπα Αμέρικα

Η «ρόχα» πήρε την πρόκριση αφήνοντας εκτός συνέχειας την Κολομβία, κερδίζοντάς την στα πέναλτι (0-0 καν. 5-4 πέν.). Ο Ρεϊνάλδο Ρουέδα θέλει να οδηγήσει τη Χιλή σε τρίτο συνεχόμενο τελικό Κόπα Αμέρικα.

Από την άλλη πλευρά, το Περού έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι τώρα στο φετινό Κόπα Αμέρικα, αφήνοντας την Ουρουγουάη εκτός συνέχειας (0-0 καν. 5-4 πέν.). Οι «ίνκας» έπαιξαν αρκετά παθητικά σε όλη την αναμέτρηση, έχοντας και την τύχη με το μέρος τους, καθώς τρία γκολ των Ουρουγουανών ακυρώθηκαν με χρήση του VAR! Η ομάδα του Ρικάρντο Γκαρέκα, η οποία έχει τρεις παρουσίες στα ημιτελικά στα τελευταία τέσσερα Κόπα Αμέρικα (!), δείχνει πως έκανε την υπέρβασή της απέναντι στην «σελέστε».

Η Χιλή έχει το ρόστερ και την εμπειρία από τέτοια κρίσιμα παιχνίδια, με το Περού ωστόσο να παραμένει πάντοτε επικίνδυνο, μιλάμε άλλωστε για έναν ημιτελικό. Επιλογή μας είναι ο άσος, που τον βρίσκουμε κοντά στον διπλασιασμό (1.91).

Η απροσπέλαστη άμυνα των ΗΠΑ

Η δεύτερη στοιχηματική επιλογή μας έρχεται από το Gold Cup και την αναμέτρηση της Τζαμάικα με τις ΗΠΑ για τα ημιτελικά του θεσμού. Οι «ρέγκε μπόις», χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, απέκλεισαν στα προημιτελικά τον Παναμά κερδίζοντας 1-0. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη τους στη φετινή διοργάνωση μετά από εκείνη της πρεμιέρας (3-2 την Ονδούρα), ενώ έχουν και δύο ισοπαλίες. Αξιοσημείωτο στατιστικό είναι πως προέρχονται από 3/4 Under.

Οι διοργανωτές, από την άλλη, πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά επικρατώντας δύσκολα 1-0 του Κουρασάο, χάρη στην κεφαλιά του ΜακΚίνι στο 25’, συνεχίζοντας παράλληλα το νικηφόρο σερί τους στη διοργάνωση. Ενδιαφέρον στατιστικό είναι τα 4/4 N/G που έχουν μέχρι στιγμής, χωρίς μάλιστα να έχει παραβιαστεί ακόμα η εστία του Στέφεν!

Οι Αμερικανοί έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, με το combo διπλό και N/G να το συναντάμε σε απόδοση 2.17.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu