Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Για να «ρεφάρει» την ήττα της πρεμιέρας στην Πορτογαλία η Άιντραχτ

Μετά από ένα διήμερο γεμάτο δράση στο Champions League, απόψε έρχεται η σειρά του Europa League να «πάρει την σκυτάλη».

Τα παιχνίδια για την δεύτερη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του φετινού Europa League δεσπόζουν στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος, με 24 αναμετρήσεις της διοργάνωσης να είναι προγραμματισμένες για απόψε.

Το πρώτο από αυτά που ξεχωρίσαμε είναι αυτό ανάμεσα σε Γκιμαράες και Άιντραχτ Φρανφούρτης στην Πορτογαλία (22:00). Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον 6ο όμιλο, έχοντας αμφότερες ηττηθεί στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση. Από τη μία οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν στη Λιέγη όπου έχασαν με 2-0 από την Σταντάρ και από την άλλη οι Γερμανοί, οι οποίοι γνώρισαν βαριά εντός έδρας ήττα 3-0 από την Άρσεναλ.

Η Γκιμαράες παρά το γεγονός πως παρουσιάστηκε καλύτερη από την αντίπαλό της στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό, πληρώνοντας τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και τα αμυντικά της λάθη. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα για τους Πορτογάλους στα 16 παιχνίδια που έχουν δώσει φέτος, «μετρώντας» 3 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Όσο για την Άιντραχτ, γνώρισε την πρώτη της εντός έδρας ήττα μετά από 16 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα (2-1) κόντρα στη νεοφώτιστη Ουνιόν, την τρίτη της μετά από 6 αγωνιστικές στη φετινή Bundesliga. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει κάτι από το αποψινό παιχνίδι η υπόθεση-πρόκριση θα δυσκολέψει πολύ και αναμφίβολα έχει μεγάλο κίνητρο, αφού θέλει να «ρεφάρει» την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας. Έχει ποιότητα στο ρόστερ της, μεγαλύτερη από τους Πορτογάλους και αυτό με οδηγεί στο να επιλέξω το διπλό, σε απόδοση 2.22.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι αυτό του ΑΠΟΕΛ στο «Σάντσες Πιθκουάν» κόντρα στη Σεβίλλη, το οποίο θα ξεκινήσει επίσης στις 22:00. Οι Κύπριοι ηττήθηκαν στη Λευκωσία με 4-3 από την Ντουντελάνζ σε ένα τρελό παιχνίδι στην 1η αγωνιστική, ενώ στο πρωτάθλημά τους έχουν κάνει ήδη το 2 στα 2 και προέρχονται από νίκη 1-0 στο Σούπερ Καπ κόντρα στην ΑΕΛ. Στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Λουξεμβούργου παρουσίασαν κάκιστη εικόνα αμυντικά και μοιραία ηττήθηκαν, σε ένα παιχνίδι που η νίκη ήταν μονόδρομος στη «μάχη» για την πρόκριση.

Πολύ δυσκολότερο το έργο τους σήμερα, στην έδρα της ποιοτικότατης Σεβίλλης, η οποία έχει τεράστια εμπειρία στη διοργάνωση. Οι Ανδαλουσιανοί επικράτησαν «σβηστά» με 3-0 στο Αζερμπαϊτζάν κόντρα στην Καραμπάγκ, ενώ την Κυριακή κέρδισαν με 3-2 την ποιοτικότατη Σοσιεδάδ, βάζοντας τέλος σε ένα μικρό αρνητικό σερί 2 ηττών στη LaLiga.

Η Σεβίλλη παραδοσιακά θέτει ως πρωταρχικό της στόχο την καλή πορεία στο Europa League και το ίδιο ισχύει και φέτος που θα κυνηγήσει το έκτο της τρόπαιο. Ο ΑΠΟΕΛ πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι από το αποψινό παιχνίδι αν λάβουμε υπόψη τις αμυντικές αδυναμίες που έδειξε στο πρώτο του ματς στη διοργάνωση. Θα στηρίξω τη νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με Over, σε απόδοση 1.70.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu