Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Για την τιμή των Ισπανών

Οι Ισπανοί έφτασαν στο πικ της επιτυχίας τους και κυριάρχησαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πάνω από δέκα χρόνια, όμως το πλήρωμα του χρόνου έφτασε.

Τη σκυτάλη φαίνεται ότι παίρνει η Πρέμιερ Λιγκ και οι Αγγλοι..

Και μόνο το γεγονός ότι ο τελικός της Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα έχει εκπρόσωπο από τη LaLiga, δηλαδή Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, συνιστά έκπληξη πρώτου μεγέθους. Τελευταία φορά που θυμόμαστε κάτι τέτοιο να συμβαίνει ήταν Μάιο του ’13 στο Λονδίνο, στον γερμανικό εμφύλιο Μπάγερν – Ντόρτμουντ.

Η Βαλένθια έμεινε σήμερα να παίξει για την τιμή των Ισπανών στη σεζόν. Απέναντί της έχει μια πιο πλούσια, πιο ταλαντούχα, ενδεχομένως πιο εμπορική, αλλά προπάντων μια παντελώς αναξιόπιστη ομάδα. Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην Αρσεναλ και επαναλήφθηκε τη φετινή, μεταβατική σεζόν, την πρώτη μετά το τέλος της εποχής Βενγκέρ, χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Στα πιο δύσκολα σημεία της σεζόν, η Αρσεναλ φροντίζει να καταστρέφει ό,τι με κόπο έχτιζε τους προηγούμενους μήνες.

Όταν κυνηγάς την τέταρτη θέση και την επιστροφή σου στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, υποτίθεται ότι στο φινάλε του πρωταθλήματος ανεβάζεις στροφές. Οι «κανονιέρηδες» έκαναν το ακριβώς αντίθετο. Φέτος, ο απολογισμός λέει τρεις σερί ήττες στα τέλη Απρίλη (με ισάριθμες τριάρες), από Πάλας, Γουλβς και Λέστερ! Μετά, νίκη επί της Βαλένθια στον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ κι εκεί που λες ότι το κλίμα άλλαξε, έχοντας ευνοϊκά όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ, κάνεις γκέλα στο γήπεδό σου με τη βαθμολογικά αδιάφορη Μπράιτον. Πόσο Αρσεναλ πια…

Η Βαλένθια είναι μια διαφορετική περίπτωση. Με έναν προπονητή που δουλεύει πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, αρέσκεται να βρίσκει χώρους και είναι καλύτερη στο ανασταλτικό κομμάτι. Η εμφάνιση των «νυχτερίδων» στον προ μιας εβδομάδας ημιτελικό του Λονδίνου αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη για τους φίλους της. Χειρότερα, η Βαλένθια δεν μπορεί να παίξει. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν θα μπορέσει να ανατρέψει το 3-1, ούτε έχουμε διάθεση να ποντάρουμε τα λεφτά μας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά μια απλή νίκη, έστω γοήτρου, σε τιμές που «αγγίζουν» το 1.90, θα την κυνηγήσουμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu