Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Για το πρώτο βήμα στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Το πρώτο βήμα πρόκρισης καλείται να κάνει απόψε στην Πόλη ο Ολυμπιακός, κόντρα σε μια άκρως ποιοτική και επικίνδυνη Μπασακσεχίρ.

Με την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη δευτεραθλήτρια Τουρκίας Μπασακσεχίρ να δεσπόζει, συνεχίζεται απόψε ο τρίτος προκριματικός γύρος του φετινού Champions League. Οι Πειραιώτες καλούνται να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 20:45 στο «Fatih Terim Stadium» της Κωνσταντινούπολης, στην προσπάθειά τους να κάνουν ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα στον δρόμο για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτό θα είναι και το πρώτο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά σήμερα. Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν στον προηγούμενο γύρο χωρίς να δεχθεί γκολ, ωστόσο το εμπόδιο της Μπασακσεχίρ αναμένεται… ψηλότερο. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Κούτρη, με τους Σισέ, Σουντανί και τον νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα Αλέν, να είναι τα νέα πρόσωπα σε σύγκριση με τα παιχνίδια κόντρα στους Τσέχους.

Είναι αρκετά πιθανό ο Πορτογάλος τεχνικός να αφήσει το 4-2-3-1 για χάρη του 4-3-3 (που χρησιμοποίησε κατά περιόδους στα παιχνίδια με την Πλζεν) και σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, ο Καμαρά θα πάρει θέση στον άξονα, με τον Βαλμπουενά να περνάει στα άκρα.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, αυτό θα είναι το πρώτο τους επίσημο φετινό παιχνίδι, μετρώντας μόλις μία νίκη στα 5 φιλικά που έδωσαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους και έχοντας δεχθεί γκολ στα 4 από αυτά. Έχουν πραγματοποιήσει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια, χάνοντας πέρσι το πρωτάθλημα από τη Γαλατασαράι στις λεπτομέρειες.

Μετά το τέλος της περσινής σεζόν άλλαξαν προπονητή και είναι δεδομένο πως δεν βρίσκονται στο απαιτούμενο επίπεδο ετοιμότητας, πράγμα φυσιολογικό στην περίοδο που βρισκόμαστε. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του έμπειρου αμυντικού Επουρεάνου και σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί θα είναι μία μεγάλη απώλεια στην ήδη προβληματική άμυνα της Μπασακσεχίρ. Επιλέγουμε το διπλό του Ολυμπιακού με Draw No Bet, σε απόδοση 2.00.

Το δεύτερο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε, είναι αυτό ανάμεσα σε Κλουζ και Σέλτικ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ρουμανία και θα ξεκινήσει στις 21:00. Οι γηπεδούχοι έχουν φτάσει ως τον τρίτο προκριματικό γύρο αποκλείοντας Αστάνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ παράλληλα έχουν παίξει και τέσσερα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της χώρας τους, μετρώντας 3 νίκες και μία ισοπαλία. Η Κλουζ προέρχεται από ευρεία νίκη κόντρα στην έδρα της Ντιάκ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά τελικά κέρδισε 4-1 σκοράροντας όλα τα γκολ της στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας όπου έχει «συγκάτοικο» τη Βιτορούλ. Μετά την ήττα από την Αστάνα στις 17 Ιουλίου, μετράει 7 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα (5 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Σημερινός της αντίπαλος η Σέλτικ, η οποία το περασμένο Σάββατο διέλυσε με 7-0 τη Σεντ Τζόνστον στην πρεμιέρα της σκωτσέζικης Premiership. Στον προηγούμενο γύρο του Champions League δεν δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα στην πρωταθλήτρια Εσθονίας, Κάλιου, την οποία απέκλεισε με συνολικό σκορ 7-0, ενώ και στον πρώτο προκριματικό ξεπέρασε το εμπόδιο της Σεράγιεβο με δύο νίκες. Ικανές επιθετικά αμφότερες οι ομάδες, ωστόσο δεν περιμένουμε το παιχνίδι να ξεφύγει όσο αφορά τα γκολ. Έτσι, αντί του over, επιλέγουμε το 2-3 γκολ σε απόδοση διπλασιασμού.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu