Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Ελλάδα, η Τουρκία κι ένα στήριγμα

Σήμερα ολοκληρώνεται το τετραήμερο της προκριματικής φάση του EURO, το οποίο αναμφίβολα δεσπόζει στο στοιχηματικό κουπόνι…

Η Ελλάδα φιλοξενεί την Αρμενία λίγες μέρες μετά τη βαριά ήττα από την Ιταλία. Δεν ήταν τόσο το 0-3 και η ήττα, που εντάξει, εύκολα μπορεί να θεωρηθεί εντός προγράμματος, όσο η αποκαρδιωτική εικόνα και το γεγονός ότι to ελληνικό συγκρότημα δεν το πάλεψε καθόλου.

Σήμερα, βέβαια, είναι αλήθεια ότι το εμπόδιο χαμηλώνει πάρα πολύ, καθώς πλην Μιχιταριάν, οι Αρμένιοι δεν έχουν κάτι άλλο να επιδείξουν. Ο άσος στο Ολυμπιακό Στάδιο, ωστόσο, προσφέρεται σε χαμηλές αποδόσεις και δεν θα μας απασχολήσει.

Στα υπόλοιπα προγνωστικά στοίχημα, ένα από τα δημοφιλή σημεία της βραδιάς είναι η Τουρκία. Μεταμορφωμένη προς το (πολύ) καλύτερο από τη στιγμή που ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας ο Γκιουνές, ο οποίος ήδη μετράει 5 σερί νίκες συνυπολογίζοντας τα φιλικά, η Τουρκία έχει δύσκολο έργο στο Ρέικιαβικ απέναντι στην Ισλανδία. Η παράδοση είναι κόντρα για τους Τούρκους, αλλά το μομέντουμ τους ευνοεί. Δεν είναι και εύκολο να κερδίζεις με τέτοιο τρόπο την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία. Το διπλό μπορεί να αποτελέσει επιλογή στο 2.50.

Από κει και πέρα, σε πιο… safe μονοπάτια, θεωρούμε ότι αξίζει να κοιτάξει κανείς το over 2.5 γκολ στο Βέλγιο - Σκωτία. Δεν πληρώνει πολύ (1.50), μπορεί όμως να αποτελέσει στήριγμα σε κάποιο παρολί και εννοείται όποιος επιθυμεί το ρισκάρει παραπάνω, στο over 3.5 γκολ (2.25). Οι Βέλγοι έχουν ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια και σκοράρουν όπως και όσο θέλουν με την τριπλέτα Αζάρ, Λουκάκου, Μέρτενς στην επίθεση.       

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu