Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ευκαιρία της Ιντερ

Η Γιουβέντους πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα τον όγδοο διαδοχικό τίτλο στην Ιταλία.

Ηταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα και επί της ουσίας η ανωτερότητά της δεν αμφισβητήθηκε σε καμία φάση της σεζόν.Ο άσχημος τρόπος, όμως, με τον οποίο αποκλείστηκε από τον Αγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο αποτελεί τον κρυφό (και φανερό) πόθο της τα τελευταία χρόνια, δεν αποκλείεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα το καλοκαίρι.

Με απλά λόγια, όλοι στο Τορίνο σκέφτονται την επόμενη μέρα. Σε αντίθεση με την Ιντερ, που ακόμα χρειάζεται κάποιους βαθμούς, ώστε να εξασφαλίσει την είσοδό της στο ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «νερατζούρι» βρίσκονται σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και έχουν απόσταση πέντε βαθμών από Μίλαν και Αταλάντα, που την ακολουθούν στη βαθμολογία. Ούτε μεγάλη είναι η διαφορά, ούτε και μικρή, λαμβάνοντας υπόψη ότι απομένουν τέσσερις και… σήμερα πριν από το φινάλε.

Ο άσος τιμάται σε αποδόσεις που φτάνουν το 2.40 και θα αποτελέσει βάση στις σημερινές μας επιλογές. Για περισσότερα στοιχεία, ρίξτε εδώ μια ματιά.

Υπενθυμίζεται ότι τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σήμερα θα λειτουργήσουν κανονικά μέχρι τις 16.00 και θα παραμείνουν κλειστά μέχρι το πρωί της Τρίτης.

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη LaLiga, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, με φουλ πρόγραμμα Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, σήμερα είναι πολύ πιθανό να τελειώσει η υπόθεση τίτλος υπέρ της Μπαρτσελόνα, που έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στη Λεβάντε. Στα πιο χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, γίνεται ο κακός χαμός, με πολλές ομάδες να εμπλέκονται στα σενάρια του υποβιβασμού.

Η Θέλτα συνεχίζει την αξιέπαινη προσπάθειά των τελευταίων εβδομάδων να μαζέψει βαθμούς και να ξεφύγει όσο το δυνατόν συντομότερα. Μετρά τρεις νίκες και συνολικά 11 βαθμούς στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Σήμερα πάει να παίξει στη Μαδρίτη με τη Λεγκανές, που εδώ και κάμποσες εβδομάδες έχει αρχίσει να χαλαρώνει. Την Τετάρτη η Λεγκανές ηττήθηκε στο γήπεδό της από την Αθλέτικ Μπιλμπαό. Το διπλό για τη Θέλτα του παικταρά Ιάγο Ασπας ξεπερνάει τις 3 μονάδες, ενώ με την κάλυψη της ισοπαλίας (Χ2), που σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορεί να αποκλειστεί, κινείται στο 1.55.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu