Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Η «φόρμα» δείχνει Κλαμπ Μπριζ

Την τελευταία δεκαετία ελάχιστες είναι οι ομάδες που έχουν καταφέρει να «σπάσουν» το δίπολο Κλαμπ Μπριζ - Αντερλεχτ στην κορυφή του βελγικού πρωταθλήματος. Η Γκενκ το 2011 και η Γάνδη το 2015…

Τέσσερα χρόνια μετά, στο σήμερα, είναι πολύ πιθανό να επαναληφθεί το σκηνικό. Η Αντερλεχτ ξεπούλησε τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της την περασμένη διετία και δείχνει να μένει πίσω, μέχρι τουλάχιστον να βγει η επόμενη φουρνιά. Η Κλαμπ Μπριζ, αντίθετα, έχει μείνει να παλεύει με την κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα της χώρας αυτή την εποχή, την Γκενκ, η οποία πέρα από τη σταθερή πορεία της στις εγχώριες διοργανώσεις, άφησε τα διαπιστευτήριά της και στην Ευρώπη, με αξιόλογη πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ένα από τα ματς που ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ είναι το Σταντάρ Λιέγης - Κλαμπ Μπριζ. Η Σταντάρ έρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες με παθητικό 10 γκολ! Τρία «έφαγε» από Γκενκ και Γάνδη, δύο από Αντβέρπ και Αντερλεχτ. Ότι είναι ντεφορμέ, δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το καταλάβεις. Από τις 26 Δεκεμβρίου και ύστερα, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της! Θεωρητικά, ελπίζει ακόμα στην τρίτη θέση των πλέι οφ, που οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Κλαμπ Μπριζ, την οποία υποδέχεται σήμερα στις 21.30, προέρχεται από τρία σερί τρίποντα και ελπίζει ακόμα στη μάχη του τίτλου. Νίκησε την Αντερλεχτ, τη Γάνδη και την Κυριακή, με εντυπωσιακή εμφάνιση, έβαλε από κάτω την Γκενκ, που προπορεύεται στην ειδική βαθμολογία με τρεις πόντους διαφορά.

Απομένουν δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι η Μπριζ χρειάζεται 2/2 νίκες και περιμένει μια ήττα (ή δύο ισοπαλίες) της Γκενκ. Παρεμπιπτόντως, η τελευταία δοκιμάζεται το βράδυ, ίδια ώρα, στις Βρυξέλλες από την Αντερλεχτ.

Το διπλό της Κλαμπ Μπριζ επί της Σταντάρ Λιέγης κινείται πτωτικά σε όλες τις αγορές. Με αρχικές τιμές στο 2.10 περίπου, πλέον έχει υποχωρήσει στο 1.95. Σε αυτή την απόδοση, το θεωρούμε δίκαιο και το επιλέγουμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu